Gönderen Konu: Velayetini aldığı kızını dedektif gibi arıyor  (Okunma sayısı 299 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Velayetini aldığı kızını dedektif gibi arıyor
« : 23 Haziran 2008, 13:10:26 »
İzmirli ev hanımı Elmas Yüksel, boşandığı eşi Murat Özdinç’in (45), velayetini aldığı 13 yaşındaki kızı Melis’i göstermemesine ve tüm aramalarına rağmen bulamamasına tepki gösterdi.

5 yıl dedektif gibi iz süren gözü yaşlı anne Yüksel, eşi Murat Özdinç’in adresini buldu ve polise baskın yaptırdı, ama kızına kavuşamadı. "Karşılıksız çek keşide etmek" ve "çocuk alıkoymak" suçundan hakkında işlem yapılan Murat Özdinç tutuklanırken Melis’in izine rastlanamadı.

ELMAS Yüksel (39), 14 yıl önce yaşamını oto yedek parçacısı Murat Özdinç ile birleştirdi. Çiftin 1 yıl sonra çocukları Melis dünyaya geldi. Çiftin evliliği, Murat Özdinç’in, işlerinin bozulması ve çevreye borçlanması nedeniyle bozuldu. Kötü giden yaşamlarına dayanamayan Elmas Yüksel, avukatı aracılığıyla boşanma isteminde bulundu. Karşıyaka 1’inci Aile Mahkemesi’nde görülen dava sonunda hakim, çiftin boşanmasına, Murat Özdinç’in eşi Elmas Yüksel’e 5 bin YTL’si maddi, 5 bin YTL’si manevi olmak üzere 10 bin YTL tazminat ödemine hükmetti. Hakim, kızları Melis’in velayetini de annesi Elmas Yüksel’e verirken, Melis Özdinç’in, eşine aylık 100 YTL nafaka da ödemesine karar verdi.

Karşıyaka 50’nci Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Melis’in velayetini alan anne Elmas Yüksel, hafta sonlarını geçirmesi için kızını babasıyla görüştürmeye başladı. 5 yıl önce hafta sonu kızını tekrar görmek için alan baba Murat Özdinç, kayıplara karıştı. Kızının okuluna da gitmediğini öğrenen anne Elmas Yüksel, Karşıyaka 3’üncü İcra Müdürlüğü’ne başvurup çocuğun kendisine teslim edilmesini istedi

Kızını bulmak için dedektif gibi iz süren Elmas Yüksel, tanıdıklarının da aracılığıyla Murat Özdinç’in adresini 5 yıl sonra buldu. Yüksel, geçen 4 Haziran’da, polislerle birlikte Özdinç’in Şemikler Semti’ndeki evine baskın yaptı. Bu sırada dışarıda olduğu bildirilen 13 yaşındaki Melis’in izine ise ulaşılamadı. Hakkında "karşılıksız çek keşide etmek" ve "çocuk alıkoymak" suçundan işlem yapılan Murat Özdinç, tutuklandı. Onca emeğine rağmen kızına yine ulaşamayınca yıkılan anne Elmas Yüksel, şöyle konuştu:

Kızım artık genç kız

"En son gördüğümde kızım 8 yaşındaydı. Şimdi gencecik bir kız. Elimden ne geldiyse yaptım, ancak bulamadım. Babasıyla yaşadığını biliyorum. Ancak biz polisle baskın yapınca o dışarıda olduğu için yine ortadan kayboldu. Babasının yönlendirdiği bir kişinin yanına sığındığını çok iyi biliyorum. Ancak babası beni kötülediği için ben kızıma ulaşamıyorum. Yavrumun kokusunu çok ama çok özledim. Annenin evladına ulaşaması dünyanın en büyük acısı. Ne olur ona kavuşayım. Birileri sesimi duyup bana yardım etsin."


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net