Gönderen Konu: Zekeriya Beyaz'ı dinleyen bulundu  (Okunma sayısı 297 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Zekeriya Beyaz'ı dinleyen bulundu
« : 16 Temmuz 2008, 20:50:17 »
TELEFONUNUN dinlendiğini ve kendi numarasının başına ‘2' koyup arayarak kendisini dinleyen kişiyle konuştuğunu iddia eden Prof.Dr. Zekeriya Beyaz'ın Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Antalya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kerim Çavuşoğlu ile konuştuğu ortaya çıktı.

Turizmci Kerim Çavuşoğlu, Zekeriya Beyaz'ın televizyonlara çıkmadan önce kendisini ‘İlahiyat Profesörü' olarak tanıtan birisinin aradığını ve neden telefonunu dinlediğini sorduğunu açıkladı. Arayanın Zekeriya Beyaz olduğunu tahmin ettiğini söyleyen Çavuşoğlu, “Dinlenip- dinlenmediğini öğrenmek için telefon numarasının başına 2 koyup arandığında operatör sadece ilk 7 numarayı kabul ediyor. Böyle olunca benim numaram düşmüş. Ben durumu anlatmaya çalıştım ama dinlemedi. Sadece neden kendisini dinlediğimi sordu. Daha sonra telefonda bağırıp çağırdı ve kapattı” diye konuştu.

Söz konusu andığı tarihten sonra kendisini bu şekilde arayan binlerce kişi olduğunu anlatan Kerim Çavuşoğlu, günde ortalama 300 kişinin aradığını söyledi. Bu durumun telefon numarasından kaynaklandığını belirten Çavuşoğlu, “Benimle aynı operatör numarasını kullanan ve telefon numaraları benim numaramın son iki hanesi ile başlayan herkes, telefonunun dinlenip dinlenmediğini öğrenmek için Zekeriya Beyaz'ın tekniğini kullanırsa ben çıkıyorum. Bu da toplam 99 bin 999 abone demek” diye konuştu.

“İNSANLAR PARANOYAK OLMUŞ”

İnsanların dinlendiklerine ilişkin paranoya içinde olduğunu öne süren Çavuşoğlu, arayan bazı kişilere durumu izah edebildiğini, bazılarının ise kendisini dinlemeden telefonu açar açmaz küfür edip kapattıklarını anlattı. Bu olay nedeniyle sıkıntı ile karşılaştığını bildiren Kerim Çavuşoğlu, “Aramalar nedeniyle bazen telefonu kapatacak duruma geliyorum. Söz konusu numaram iş telefonum olduğu için hattımı da kapatamıyorum” dedi.

Bu konuyla ilgili Turkcell'i aradığını da sözlerine ekleyen Çavuşoğlu, yetkililerin konuyu kabul ettiklerini ama yapacak birşeyin olmadığını söylediklerini bildirdi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net