Nightmare : 7 Bilginler : 4İi maçtı saol
Alıntı yapılan: Nightmare - 23 Mart 2007, 19:36:43Nightmare : 7 Bilginler : 4İi maçtı saol tebrik ederim nightmare
Alıntı yapılan: Nightmare - 23 Mart 2007, 19:36:43Nightmare : 7 Bilginler : 4İi maçtı saol tbr kardeşim
Alıntı yapılan: rdgnblt - 20 Mart 2007, 21:44:11erdoğan 3devil 2devil kardeşimle güzel zevkli bir maç yaptık biraz da şanslıydım aslında son gol onun hediyesi sayılır ellerine sağlık kardeşimtebrik ederim erdoğan kardeşim
erdoğan 3devil 2devil kardeşimle güzel zevkli bir maç yaptık biraz da şanslıydım aslında son gol onun hediyesi sayılır ellerine sağlık kardeşim
HALİL - MERT KARŞILAŞMASİ BU GECE İÇERİSİNDE YAPILMAZ İSE İKİ TARAFTA HÜKMEN MAĞLUP OLUP , SON TUR İLK 3 KARŞILAŞMALARİ ŞEKLİNDE OYNANACAKTİR BİLGİNİZE
Alıntı yapılan: Hamza - 23 Mart 2007, 19:49:08HALİL - MERT KARŞILAŞMASİ BU GECE İÇERİSİNDE YAPILMAZ İSE İKİ TARAFTA HÜKMEN MAĞLUP OLUP , SON TUR İLK 3 KARŞILAŞMALARİ ŞEKLİNDE OYNANACAKTİR BİLGİNİZE MACI HÜKMEN ALDIM..MERT KARDEŞİN İSTEGİ ÜZERİNE...
Alıntı yapılan: golcü_halo - 23 Mart 2007, 21:18:49Alıntı yapılan: Hamza - 23 Mart 2007, 19:49:08HALİL - MERT KARŞILAŞMASİ BU GECE İÇERİSİNDE YAPILMAZ İSE İKİ TARAFTA HÜKMEN MAĞLUP OLUP , SON TUR İLK 3 KARŞILAŞMALARİ ŞEKLİNDE OYNANACAKTİR BİLGİNİZE MACI HÜKMEN ALDIM..MERT KARDEŞİN İSTEGİ ÜZERİNE...tamam kardeşim . bir üst tur eşleşmelerini belirliyorum o halde
tebrik ederim nightmare
kimse çekmiyorsa çekeyim ardakaşlar kuraları