Alıntı yapılan: BALLACK - 02 Eylül 2007, 19:30:14Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 02 Eylül 2007, 19:28:37Alıntı yapılan: BALLACK - 02 Eylül 2007, 17:22:23Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 02 Eylül 2007, 15:31:54ikinizinde mesajı var bugün akşama girdigimde oynanmassa maç ikinizde hükmen elenirsinir o kadar Kardeş melihe soru sordum gördüğün gibi ama ondan cevap gelmedi . ben sabahtan beri pc başindayim . bu durumda elenecek olan melih olmali Melih halen bekliyorum seni dogru melihin mesajından sonra 8dk geçmiş sen yazmııssın ama adam bi yazıp gitmiş elenmmemek için bunu çıkardım ben evet çok güzel bir tespit insanlarla ilişki ve anlama kabiliyetim yüksektir sen bana özel bi rütbe olarak halkla ilişkiler müdürü die
Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 02 Eylül 2007, 19:28:37Alıntı yapılan: BALLACK - 02 Eylül 2007, 17:22:23Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 02 Eylül 2007, 15:31:54ikinizinde mesajı var bugün akşama girdigimde oynanmassa maç ikinizde hükmen elenirsinir o kadar Kardeş melihe soru sordum gördüğün gibi ama ondan cevap gelmedi . ben sabahtan beri pc başindayim . bu durumda elenecek olan melih olmali Melih halen bekliyorum seni dogru melihin mesajından sonra 8dk geçmiş sen yazmııssın ama adam bi yazıp gitmiş elenmmemek için bunu çıkardım ben evet çok güzel bir tespit
Alıntı yapılan: BALLACK - 02 Eylül 2007, 17:22:23Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 02 Eylül 2007, 15:31:54ikinizinde mesajı var bugün akşama girdigimde oynanmassa maç ikinizde hükmen elenirsinir o kadar Kardeş melihe soru sordum gördüğün gibi ama ondan cevap gelmedi . ben sabahtan beri pc başindayim . bu durumda elenecek olan melih olmali Melih halen bekliyorum seni dogru melihin mesajından sonra 8dk geçmiş sen yazmııssın ama adam bi yazıp gitmiş elenmmemek için bunu çıkardım ben
Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 02 Eylül 2007, 15:31:54ikinizinde mesajı var bugün akşama girdigimde oynanmassa maç ikinizde hükmen elenirsinir o kadar Kardeş melihe soru sordum gördüğün gibi ama ondan cevap gelmedi . ben sabahtan beri pc başindayim . bu durumda elenecek olan melih olmali Melih halen bekliyorum seni
ikinizinde mesajı var bugün akşama girdigimde oynanmassa maç ikinizde hükmen elenirsinir o kadar
tmm şimdi gel
verdigim süre geçmiştirfinal adı:BALLACK-LİVERPOOL FİNAL TOPİCİNİ SEN AÇ İSTERSEN HAMZA BEN YENİ GELDİM SİMDİ SİTEYE BAKIYORUM
malesef süre geçti.