Gönderen Konu: BARAJ MAÇI(ÇEYREK FİNALE ÇIKMAK İÇİN)  (Okunma sayısı 6803 defa)

Çevrimdışı DARK

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 162
    • Profili Görüntüle
BARAJ MAÇI(ÇEYREK FİNALE ÇIKMAK İÇİN)
« Yanıtla #24 : 10 Şubat 2007, 18:51:26 »
dark aga mas oynayamayacaksa baraj maçındaki takımları çeyrek finale dağıtalım diyorum

bu aksam olur aslında mactan sona akylluya git ordan yapabiliriz ;)

KARDEŞİM YAKLAŞIK 1 HAFTA ÖNCE ANAKARTIMIN YANMASINDAN DOLAYI PC YAKLAŞIK 2 HAFTALIĞINA SERVİSE GİTTİ VE DOLAYISIYLA ŞUAN KULLANILAMAZ DURUMDA  :(
ÖZÜR DİLEYEREK BELİRTMEK İSTİYORUMKİ BİR MÜDDET ARANIZDA OLAMIYCAM FAKAT BİZ DARK MÜSAİT OLURSA Bİ ŞEKİLDE ONUNLA MAÇIMIZI YAPARIZ VE YARI FİNALE ÇIKACAK OLURSAMDA İNŞALLAH PC ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONUNA KADAR GELİRSE DEVAM EDERİZ  ;D

bana her şart ve zaman uyar istediğin an hazırım bu arada pazar günü çalışıyorum haberin olsun ;)

TÜH YAA PAZAR GÜNÜ ÇALIŞMAN İYİ OLMAMIŞ BU AKŞAMDA BEN DENİZLİ MAÇINA GİTCEM ONUDA UNUTMUŞTUM  ???
ASLINDA BEN BU AKŞAM DÜŞÜNÜYODUM  :(
saygılı ol sevgi bul :)

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 10 Şubat 2007, 22:00:15 »
BARAJ MAÇI BUGÜN TAMAMLANSIN ARTIK YARIN ÇIKAN KİŞİ İLE ÇEYREK FİNAL MAÇIMIZI YAPALIM PAZARTESİ KURSUM VAR ŞİMDİDEN İLGİLİLERE DUYURULUR  ;D ;D ;D

Çevrimdışı ganyan78

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 153
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 10 Şubat 2007, 22:04:07 »
selam akyollu....belli oldu mu kimin baraj maçı yapacağı?ben hazırım istediğiniz zaman yapalım.....

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 10 Şubat 2007, 22:06:43 »
selam akyollu....belli oldu mu kimin baraj maçı yapacağı?ben hazırım istediğiniz zaman yapalım.....

SENLE ZLATAN YAPACAKTI KARDEŞ YAPILMAZSA KİMİN ÇIKACAĞINI ARTIK ERDOĞAN BELİRLER BEN BUGÜNDEN SÖYLÜYORUM YARIN BENLE ÇEYREK FİNAL MAÇI YAPILSIN

Çevrimdışı ganyan78

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 153
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 10 Şubat 2007, 22:08:53 »
zlatan senle yapıcakmısız..müsaitsen yapalı mbugun..

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 10 Şubat 2007, 22:18:19 »
zlatan senle yapıcakmısız..müsaitsen yapalı mbugun..

BUGÜN MAÇINIZ YAPILMAZSA YARIN SENLE YAPICAZ O ZAMAN
ERDOĞAN KARDEŞ PROSEDÜR NASIL OLCAK? ;D ;D ;D

Çevrimdışı ganyan78

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 153
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #30 : 11 Şubat 2007, 00:49:29 »
ben pazar aksamı 19 a kadar burdayım ama 19da ıse gıdecegım.bugun zlatanı goremedım ınsallah yarın oglen fılan yaparız macımızı...

Çevrimdışı akyollu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 243
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 11 Şubat 2007, 17:31:58 »
ben pazar aksamı 19 a kadar burdayım ama 19da ıse gıdecegım.bugun zlatanı goremedım ınsallah yarın oglen fılan yaparız macımızı...

BİZ GANYAN İLE ÇEYREK FİNAL MAÇINI YAPIYORUZ BİLGİNİZE SUNARIZ

Çevrimdışı ermangs1905

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 78
  • zlatan İBRAHİMOVİC
    • MSN Messenger - erman_ercetin@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : 11 Şubat 2007, 20:00:38 »
yawaş ol bakalım nereye yapıyon sen bi kere çeyrek finali unut erdoan benim titrazımı kabul etti şimdi birazdan ben tacsızla iki maç yapıcam birini alsam çeyrek finaldeyim.sen ganyanla çeyrek final maçı deil baraj maçı yaparsın anca...
Sana göre tesadüftür bize göre söke söke,sen rüyanda göremezsin kupa bizim müzemizde..

...FoReVeR GaLaTaSaRaY SK...

Çevrimdışı rdgnblt

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #33 : 11 Şubat 2007, 21:37:24 »
ZLATAN KARDEŞ SENİN DE AKYOLLUYLA İKİ MAÇ YAPMAN YONUNDE BİŞİ DÜŞÜNÜYORUM
bir gün gözlerimin ta içine bak anlarısn ölüler niçin yaşarmış

Çevrimdışı rdgnblt

• MODERATÖR
  • 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #34 : 11 Şubat 2007, 21:46:28 »
AMA AKYOLLU KABUL EDER Mİ BİLMEM
İTİRAZININ GEÇ YAPILMASINDAN DOLAYI AKYOLLU İTİRAZ ETTİ
BİLMİYORUM NAPSAK
HAMZAYA ATICAM TOPU ARTIK :(
PROFESYONELLERE DANIŞMAK GEREKİYOR BAZEN

MEVZU ŞU Kİ TACSIZLA ZLATAN BİR İ,Kİ KERE YAPMAK İSTEMİŞ FAKAT TACSIZ MUSAİT OLMADIĞINDAN DOLAYI YAPAMAMIŞLAR

ZLATAN KARDEŞİMİZ DE İKİ MAÇTA 3  PUANDA KALMIŞ

BUNDAN DOLAYI BİR İTİRAZ ETTİ BEN NEDEN BARAJ MAÇI YAPIYORUM DİYE

AKYOLLU DA İTİRAZIN GEÇ BİR İTİRAZ OLDUĞUNU BU KONUYLA İLGİLİ DAHA ONCE NEDEN MESAJ ATILMADIĞINI SOLEYİP İTİRAZ ETTİ

GANYAN KARDEŞİMİZ DE ZLATANI İKİ GÜNDÜR ONLİNE GORMEYİNCE 7 DE CIKMASI GEREKİYOMUŞ AKYOLLU İLE MAÇ YAPTI VE KAYBETTİ AMA ZLATAN ONLİNE OLDU YİNE İTİRAZ ETTİ

BU DURUMDA NE YAPILMASI GEREKİYOR

1. SEÇENEK: ZLATAN AKYOLLUYLA MAÇ YAPSIN YENEN ÇIKSIN

2. SEÇENEK: ZLATAN ELENSİN AKYOLLU ÇIKSIN

3.SEÇNEK: ZLATAN TACSIZDAN BİR PUAN DAHİALIRSA AKYOLLUYLA MAÇ YAPAR

HAMZA KARDEŞİM SENDEN BİR CEVAP BEKLİYORUM
bir gün gözlerimin ta içine bak anlarısn ölüler niçin yaşarmış

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #35 : 12 Şubat 2007, 20:48:02 »

konuyla ilgili gerekli açıklamayi dün gece modemimdeki teknik sorunlardan ötürü yapamadim malesef . şimdi bu soruna bir açıklık getiriyorum ; dün akşam saat 17.00 sularinda akyollu bana hamachiden , zlatan kardeşimizin uzun süredir online olmadiğini ve ganyan ' ında o günden sonra fazla giremiyeceğini ve hazır ikimizde buradayken bu maçi oynayabilme imkanlarinin olup olmadiklarini sordu , benimde onlara ilk sualim , baraj maçlari topicinde zlatan kardeşimizin herhangi bir mesaj atip ganyan ' a maçı oynamak için süre verip vermediği olmuştu . nitekim turnuva kurallarimiza göre son gün dolmasina rağmen topic altindan mesaj göndermeyen katilimcilarimizi eleme hakkımız bulunuyordu , akyollu kardeşimin verdiği cevap ,  zlatanin konu altindan mesaj göndermediğinden yanaydi . bende kendisine inandim ve buraya bakma ihtiyaci bile hissetmedim . halbuki zlatan kardeşim de en az ganyan78 kadar konu altindan mesaj gönderip kendisinin burada bulunduğunu söylediğini az önce farkettim . bu durumda erdogan kardeşimin öne sürdüğü üç çözüm önerisinden bir tanesini seçmek zorundayiz .

1.seçenek : zlatan , akyolluyla maç yapsin , yenen bir üst tura yükselsin ;

bu seçeneği uyguladiğimiz takdirde konuyla hiç bir alakasi dahi olmayan akkoylu kardeşimizin ganyan ' ı mağlup etmesine rağmen çeyrek final karşılaşmasini kendisine tekrardan oynatmak durumunda kalacağiz . ve bu da akkoylu kardeşime büyük haksizlik olacaktir

2. seçenek : zlatan elensin , akkoylu çıksin ;

bu seçeneği uyguladiğimiz takdirde yukaridada belirttiğim gibi zlatan kardeşimizin turnuvamızla ilgilenip topic altindan mesaj göndermesine karşın kendisini turnuvamızdan elememiz hem turnuvamız kurallarina aykırı olacaği gibi hem de büyük bir haksızlığa yol açacaktir .

3. seçenek : ZLATAN TACSIZDAN BİR PUAN DAHİALIRSA AKYOLLUYLA MAÇ YAPAR

bu seçeneğimizde , birinci seçeneğe benzer olarak akyollu kardeşimizin çeyrek final karşılaşmasini kazanmasina karşın tekrardan bir çeyrek final maçi oynamasinı sağlayacaktir . bu durumda akyollu kardeşimize  haksızlık olacağini düşünüyorum .

benim önerim ; akyollu kardeşimizin ganyan ' ı çeyrek finalde elemesinden dolayi yarı finale adını yazdirmasini onaylayalim ve zlatan kardeşim çeyrek finalde benim yerime girsin . ben kendisine hakkımı helal ediyorum . ayrıca kimsenin bir turnuva için birbirini kırmasini da istemiyorum . zlatan kardeşime tacsız karşısında yarı finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim