MAS ŞANSIZ BİR ŞEKİLDE ELENDİ BEN YARI FİNALDE YA DA ÇIKABİLİRSEM FİNALDE MAS LA KARŞILAŞMAYI ÇOK İSTERDİM AMA NAPALIM SAĞLIK OLSUN DARK SENİ TEBRİK EDERİM GÜZEL MAÇ ÇIKARTTIN ŞANS FAKTÖRÜNÜN ROLÜ DE BÜYÜK OLDU SENİN İÇİN
Alıntı yapılan: akyollu - 12 Şubat 2007, 11:45:18MAS ŞANSIZ BİR ŞEKİLDE ELENDİ BEN YARI FİNALDE YA DA ÇIKABİLİRSEM FİNALDE MAS LA KARŞILAŞMAYI ÇOK İSTERDİM AMA NAPALIM SAĞLIK OLSUN DARK SENİ TEBRİK EDERİM GÜZEL MAÇ ÇIKARTTIN ŞANS FAKTÖRÜNÜN ROLÜ DE BÜYÜK OLDU SENİN İÇİN elbette şans çok önemli ben her zaman söylerim rakibim çok iyi oynasın ama şanslı ben olim diye
TACSIZIN BURADA OLMAMASI İLGİNÇ Bİ DURUM GENELDE ONLİNEDIR
Alıntı yapılan: ganyan78 - 11 Şubat 2007, 22:44:54zlatan işyerindeyim şu an maalesef sağolasın akyollu çok çekişmeliydi maçlarımız...ikimizde 2-0 dan 2-2 ye getirdik maçlarımızı çok zevkli geçti....dark seni de tebrik ederim nihayet mas a karşı olan şanssızlığını yendin....görüşmek üzere.... saol ganyan kardeşim aslında erdoğanın sayesinde oldu diyebiliriz defansı onun dediğ gibi uzun adamlardan koydum tek kafa golü atabildi yani tek ortadan golü var birazda şansla işi götürdüm
zlatan işyerindeyim şu an maalesef sağolasın akyollu çok çekişmeliydi maçlarımız...ikimizde 2-0 dan 2-2 ye getirdik maçlarımızı çok zevkli geçti....dark seni de tebrik ederim nihayet mas a karşı olan şanssızlığını yendin....görüşmek üzere....