Fatihwade 62-54 Force23
Şuan varya kendime çok kızıyorum bi normal yenilmek var bide böle yenilmek var şans hep senden yana oldu bi türlü düzgün bi oyun kuramadım ilk defa böle yenildim okadar şampiyonluğum var bana bu koydu ayıp ettim kendime nese niş. 7. turnuvamızda ....
ceyhoon yok ortalıkta
Alıntı yapılan: Force23 - 28 Temmuz 2007, 00:58:24Şuan varya kendime çok kızıyorum bi normal yenilmek var bide böle yenilmek var şans hep senden yana oldu bi türlü düzgün bi oyun kuramadım ilk defa böle yenildim okadar şampiyonluğum var bana bu koydu ayıp ettim kendime nese niş. 7. turnuvamızda ....sağlik olsun force . her zaman şampiyon olacaksin diye bi kural yok . bir dahaki turnuvada daha başarili olursun inşallah
Alıntı yapılan: BALLACK - 28 Temmuz 2007, 14:06:19Alıntı yapılan: Force23 - 28 Temmuz 2007, 00:58:24Şuan varya kendime çok kızıyorum bi normal yenilmek var bide böle yenilmek var şans hep senden yana oldu bi türlü düzgün bi oyun kuramadım ilk defa böle yenildim okadar şampiyonluğum var bana bu koydu ayıp ettim kendime nese niş. 7. turnuvamızda ....sağlik olsun force . her zaman şampiyon olacaksin diye bi kural yok . bir dahaki turnuvada daha başarili olursun inşallah Haklısın hamza abi her turnuvada şampiyon olunamaz nese sağlık olsun dediğin gibi inş. diğer turnuvada ...