Gönderen Konu: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 8698 defa)

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #12 : 30 Temmuz 2007, 17:35:19 »
biz giriyoruz kürşatla

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #13 : 30 Temmuz 2007, 18:25:49 »
Hamza 8 - 2 Kürşat

Çevrimdışı kursatt34

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 30 Temmuz 2007, 18:48:31 »
Hamza 8 - 2 Kürşat

öncelikle net gitti kusura bakma.yaptığınız kuralları çok saçma buldum.bug var ondan dolayı Q+W yapmak yasak dedin bana hamza kardeş.sebebide bug var dedin.peki soruyorum.ona bakarsan orta sahadan atıncada bug var.çünkü kaleci benim kontrolüm dışında açılmış oluyor ve kaleyi tuttumu gol oluyor.bunada birşey yapman gerek .madem bugdan dolayı diyorsun.çünkü attığın 8 golün 5 i orta sahadan.yani haklı bi galibiyet sayılmaz.

saygılar..

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #15 : 30 Temmuz 2007, 20:34:09 »
Hamza 8 - 2 Kürşat

öncelikle net gitti kusura bakma.yaptığınız kuralları çok saçma buldum.bug var ondan dolayı Q+W yapmak yasak dedin bana hamza kardeş.sebebide bug var dedin.peki soruyorum.ona bakarsan orta sahadan atıncada bug var.çünkü kaleci benim kontrolüm dışında açılmış oluyor ve kaleyi tuttumu gol oluyor.bunada birşey yapman gerek .madem bugdan dolayı diyorsun.çünkü attığın 8 golün 5 i orta sahadan.yani haklı bi galibiyet sayılmaz.

saygılar..

sevgili kürşat ,

orta sahadan atmiş olduğum golleri engellemek senin görevin . eğer bu şutlarimi engelleyemiyorsan gol yersin . fakat buglari engellemek ancak yasaklama ile gerçekleşir . nitekim kaleci ile a + d yapip gol atarsan veya kalecinle qw yapip topu forvet oyuncusunun ayaklarina yollarsan benim yapabileceğim hiç bir şey kalmaz .

ayrıca son derece haklı bir galibiyet aldiğimi düşünüyorum . sana 8 tane birbrinden müthiş gol attim . oyunu durdurup kaydetme imkanim olsaydi keşke

Çevrimdışı kursatt34

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 30 Temmuz 2007, 20:49:46 »
Hamza 8 - 2 Kürşat

saygılar..

sevgili kürşat ,

orta sahadan atmiş olduğum golleri engellemek senin görevin . eğer bu şutlarimi engelleyemiyorsan gol yersin . fakat buglari engellemek ancak yasaklama ile gerçekleşir . nitekim kaleci ile a + d yapip gol atarsan veya kalecinle qw yapip topu forvet oyuncusunun ayaklarina yollarsan benim yapabileceğim hiç bir şey kalmaz .

ayrıca son derece haklı bir galibiyet aldiğimi düşünüyorum . sana 8 tane birbrinden müthiş gol attim . oyunu durdurup kaydetme imkanim olsaydi keşke

kardeşim orta sahadan attığın golleri engellemek senin görevin diyorsunda.onları benim engellemem imkansız.çünkü kaleci benim isteğim dışında açılıyor.buda bug demektir.o zaman orta sahadan atmayada yasak koyacaksın.yada tüm yasakları kaldıracaksın.çünkü ben Q+W tuşu ile attığım paslarlar kaleciyle karşı karşıya kalıyorum.ve sana bunu yaptım 3-4 net gol pozisyonu oluştu.bu bug deildir aslında.ama orta sahadan attığın goller bugtur çünkü kaleci kendi kendine açılıyor.burda ben yenildim diye söylemiyorum sadece doğruları söylüyorum.eğer bugları kaldıracaksanız orta sahadan şut çekmeyide yasaklayacaksınız yoksa çok saçma birşey olur...

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #17 : 30 Temmuz 2007, 21:03:44 »
Hamza 8 - 2 Kürşat

saygılar..

sevgili kürşat ,

kardeşim orta sahadan attığın golleri engellemek senin görevin diyorsunda.onları benim engellemem imkansız.çünkü kaleci benim isteğim dışında açılıyor.buda bug demektir.o zaman orta sahadan atmayada yasak koyacaksın.yada tüm yasakları kaldıracaksın.çünkü ben Q+W tuşu ile attığım paslarlar kaleciyle karşı karşıya kalıyorum.ve sana bunu yaptım 3-4 net gol pozisyonu oluştu.bu bug deildir aslında.ama orta sahadan attığın goller bugtur çünkü kaleci kendi kendine açılıyor.burda ben yenildim diye söylemiyorum sadece doğruları söylüyorum.eğer bugları kaldıracaksanız orta sahadan şut çekmeyide yasaklayacaksınız yoksa çok saçma birşey olur...

hocam orta sahadan ben sana şut çekmeden önce en az 20 metre dripling yapiyorum . topu belirli bir süre sürmeden şut çekince düzgün gitmiyor zaten . senin görevin , benim top sürmemi engellemek . bunu da yapamiyorsan gol yemek durumundasin .

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 30 Temmuz 2007, 21:05:02 »
hamza bugları neden koymadın ya bug lu oyunun tadı olmaz hile yapmış olursun

Çevrimdışı fbli_07

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 518
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 30 Temmuz 2007, 21:22:24 »
bug warmı yokmu.

ameet geL yapalım!

FiFa2000YeDi
1

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #20 : 30 Temmuz 2007, 22:43:43 »
hamza bugları neden koymadın ya bug lu oyunun tadı olmaz hile yapmış olursun

:) yazilanlari iyice okumadin sanirim . rakibime buglarin yasak olduğunu söyledim. o bunun saçma olduğunu söyleyip karşı çıkıyor . maçimizi bugsuz oynadik yani

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #21 : 30 Temmuz 2007, 22:44:17 »
bug warmı yokmu.

ameet geL yapalım!

FiFa2000YeDi
1

bug yasak kardeşim

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 30 Temmuz 2007, 23:38:09 »
bug warmı yokmu.

ameet geL yapalım!

FiFa2000YeDi
1

fbli şuan evde değilim ve bu pcdede fifa yok eğer yarın bana bi saat verirsen maçımızı yapabiliriz benim için ey uygun saat 8 veya 9dan sonra arada bi dışarı çıkıyorum ama 10dan sonrada büyük ihtimal evdeyim

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 30 Temmuz 2007, 23:39:31 »
kurşat kardeşim artık ceza sahasından atılan şutlarıda kaldırmak gerekirse ben bu sitede oyun oynamiim ozaman şuanda yasaklanmış buglar oldukça mantıklı