Osc Çizik Üye
hepsini izledim diego,metehan ve fenerkralın golleri antrenmanda atıldığı için zorlandıkları bişey yok.Halilin golü klasik uzaktan şut,ömerin golü q+w ile atılan uzun bi top tek vuruş ahım şahım bişey yok.Cemalin golünde amatöre yakın güçlük seviyesi,kendi golü olduğu için tekrarını vermesi,ayrıca size komik gelebilir ama attığı golde ofsaytın olması yani ofsayt kuralının kaldırılarak gol atılması dikkatimi çekti.Yerli plakanın golü ilgi çekici geldi bana 1. olması gerekiyorsa o olmalı..Fikrime saygı duyulması dileğiyle..
OYUM CEMALAKKOYA
Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 06 Ağustos 2007, 14:03:05OYUM CEMALAKKOYAeyw.
Alıntı yapılan: Big sexy - 06 Ağustos 2007, 14:02:10hepsini izledim diego,metehan ve fenerkralın golleri antrenmanda atıldığı için zorlandıkları bişey yok.Halilin golü klasik uzaktan şut,ömerin golü q+w ile atılan uzun bi top tek vuruş ahım şahım bişey yok.Cemalin golünde amatöre yakın güçlük seviyesi,kendi golü olduğu için tekrarını vermesi,ayrıca size komik gelebilir ama attığı golde ofsaytın olması yani ofsayt kuralının kaldırılarak gol atılması dikkatimi çekti.Yerli plakanın golü ilgi çekici geldi bana 1. olması gerekiyorsa o olmalı..Fikrime saygı duyulması dileğiyle.. BEN OFSAYTI FLN KALDIRMADIM INT CAFEDE 10 DK LIK BI ZAMAN DILIMINDE ATTIM O GOLU VE YEMIN EDIYORUMKI ZORLUK DERECESI PROFESSIONEL OLARAK AYARLIYDI ...! BUKADAR EMIN OLMA KENDINDEN .. BEN GOZE HOS GELEN GOLLERI TEKNIK ACIDAN 2 KERE OYNATTIM HALILIN GOLUNUNDE 2 REPLAYI VAR DIKKAT EDERSEN KENDIME HAS BISE DEIL
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 06 Ağustos 2007, 14:04:58Alıntı yapılan: YERLİplaka13 - 06 Ağustos 2007, 14:03:05OYUM CEMALAKKOYAeyw. SENİN OYUNU GÖREMEDİK
biraz rekabet yapalım şuan yavaş yüklem,nio bi tek plaka yı gördüm onu da beenmedim muhtemelen hamzaya veririm
HAMZA 1CEMAL 2 SANIRIMBEN 1 BAŞKA VARMI BİLMEM