Gönderen Konu: Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu kim?" (büyük anket sende katıl)  (Okunma sayısı 5339 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Ferenc Puskas:    200899 votes      ( 38.1 % )      
Georgi Asparuhov:    60180 votes      ( 11.4 % )      
Predrag Mijatovic:    41986 votes      ( 8.0 % )      
Hristo Stoichkov:    41685 votes      ( 7.9 % )      
Hakan Sükür:    34307 votes      ( 6.5 % )      
Zico:    21539 votes      ( 4.1 % )      
Roberto Baggio:    10256 votes      ( 1.9 % )      
Davor Suker:    9943 votes      ( 1.9 % )      
Michael Ballack:    9511 votes      ( 1.8 % )      
Franz Beckenbauer:    8309 votes      ( 1.6 % )      
Pele:    6066 votes      ( 1.2 % )      
Henrik Larsson:    5989 votes      ( 1.1 % )      
Luis Figo:    5854 votes      ( 1.1 % )      
Garrincha:    4424 votes      ( 0.8 % )      
Gheorghe Hagi:    3921 votes      ( 0.7 % )      
Ronaldo:    3504 votes      ( 0.7 % )      
Zinedine Zidane:    3434 votes      ( 0.7 % )      
Ronaldinho:    3196 votes      ( 0.6 % )      
Raul Gonzales:    2394 votes      ( 0.5 % )      
David Beckham:    2324 votes      ( 0.4 % )      
Thierry Henry:    2313 votes      ( 0.4 % )      
Marco van Basten:    2067 votes      ( 0.4 % )      
Diego Armando Maradona:    2005 votes      ( 0.4 % )      
Roy Keane:    1904 votes      ( 0.4 % )      
Paolo Maldini:    1898 votes      ( 0.4 % )      
Roberto Carlos:    1783 votes      ( 0.3 % )      
Lothar Matthäus:    1702 votes      ( 0.3 % )      
Socrates:    1688 votes      ( 0.3 % )      
Alessandro Del Piero:    1626 votes      ( 0.3 % )      
George Weah:    1512 votes      ( 0.3 % )      
Ruud van Nistelrooij:    1414 votes      ( 0.3 % )      
Paul Gascoigne:    1323 votes      ( 0.3 % )      
Walter Zenga:    1318 votes      ( 0.3 % )      
Francesco Totti:    1288 votes      ( 0.2 % )      
Dennis Bergkamp:    1244 votes      ( 0.2 % )      
Oliver Kahn:    1237 votes      ( 0.2 % )      
Dino Zoff:    1221 votes      ( 0.2 % )      
Gabriel Batistuta:    1216 votes      ( 0.2 % )      
Fritz Walter:    1152 votes      ( 0.2 % )      
Romario:    1090 votes      ( 0.2 % )      
Eric Cantona:    1042 votes      ( 0.2 % )      
Frank Lampard:    980 votes      ( 0.2 % )      
Gerd Müller:    847 votes      ( 0.2 % )      
Michael Owen:    829 votes      ( 0.2 % )      
Andrej Schewtschenko:    766 votes      ( 0.1 % )      
Johan Cruyff:    720 votes      ( 0.1 % )      
Samuel Eto'o:    623 votes      ( 0.1 % )      
Robert Pires:    497 votes      ( 0.1 % )      
Jean-Marie Pfaff:    474 votes      ( 0.1 % )      
Sepp Maier:    470 votes      ( 0.1 % )      
Just Fontaine:    436 votes      ( 0.1 % )      
George Best:    436 votes      ( 0.1 % )      
Gianluigi Buffon:    404 votes      ( 0.1 % )      
Pavel Nedved:    386 votes      ( 0.1 % )      
Kenneth Dalglish:    385 votes      ( 0.1 % )      
Bum Kun Cha:    380 votes      ( 0.1 % )      
Daniel Passarella:    371 votes      ( 0.1 % )      
Alfredo di Stefano:    349 votes      ( 0.1 % )      
Lew Jaschin:    324 votes      ( 0.1 % )      
Carlos Valderrama:    298 votes      ( 0.1 % )      
Rivaldo:    290 votes      ( 0.1 % )      
Ruud Gullit:    270 votes      ( 0.1 % )      
William Ralph Dean:    268 votes      ( 0.1 % )      
Eusebio:    248 votes      ( 0.0 % )      
Denis Law:    244 votes      ( 0.0 % )      
Rene Higuita:    237 votes      ( 0.0 % )      
Ryan Giggs:    235 votes      ( 0.0 % )      
Sir Stanley Matthews:    205 votes      ( 0.0 % )      
Wynton Rufer:    204 votes      ( 0.0 % )      
Helmut Rahn:    202 votes      ( 0.0 % )      
Peter Schmeichel:    192 votes      ( 0.0 % )      
Zbigniew Boniek:    188 votes      ( 0.0 % )      
Jose Luis Chilavert:    188 votes      ( 0.0 % )      
Jari Litmanen:    182 votes      ( 0.0 % )      
Kevin Keegan:    181 votes      ( 0.0 % )      
Michel Platini:    179 votes      ( 0.0 % )      
Hidetoshi Nakata:    170 votes      ( 0.0 % )      
Michael Laudrup:    162 votes      ( 0.0 % )      
Emilio Butragueño:    162 votes      ( 0.0 % )      
Matthias Sammer:    157 votes      ( 0.0 % )      
Hugo Sanchez:    151 votes      ( 0.0 % )      
Günter Netzer:    144 votes      ( 0.0 % )      
Jorge Valdano:    143 votes      ( 0.0 % )      
Mario Kempes:    139 votes      ( 0.0 % )      
Bobby Charlton:    137 votes      ( 0.0 % )      
Laurent Blanc:    129 votes      ( 0.0 % )      
Roger Milla:    122 votes      ( 0.0 % )      
Gary Lineker:    116 votes      ( 0.0 % )      

gün geçtikçe oylar bayaa artıyor
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı El_NiNo

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
Hakan Şükür oleyyyyy  :)
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Hakan Şükür oleyyyyy  :)

hakan şükür hergün nereedyse 100 lerce oy alıyor ama 1.liği alacağını sanmıyorum..ama inş alır..

maradonayla peleye şaştım onlar nasıl ilk 5 in içinde değil...
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Hakan Şükür Zico'yu solladı!

Bir internet sitesinin, dünyanın en iyi futbolcularını seçmek için yaptığı ankette G.Saraylı Hakan Şükür'ün, F.Bahçe Teknik Direktörü Arthur Zico'dan çok fazla oy aldığı gözlendi.

bestfootballer.com isimli bir internet sitesi, dünyanın en iyi futbolcularını seçmek için oylama başlattı. Dünyanın her yerinden yüz binlerce kişinin kullandığı oylarla dünyanın en iyileri seçilirken, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük golcüsü olarak gösterilen Hakan Şükür, dün itibarıyla listede 88 futbolcu arasında 5. sırada yer alıyordu. Oylamada F.Bahçe'nin Teknik Direktörü Zico, Galatasaray'ın efsane isimlerinden Gheorghe Hagi, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos da yer alıyor.

Oylamanın en başında Macarların efsane golcüsü Ferenc Puşkaş yer alıyor. Puşkaş, 200.910 oyla, toplam oyların % 38'ini alarak birinci sırada bulunuyor. İkinci sırada Bulgar futbolunun efsane isimlerinden Georgi Asparuhov bulunuyor. Üçüncü sırada Yugoslavların ünlü ismi, halen R.Madrid Spor Direktörlüğü yapan Pregrad Mijatoviç yer alıyor. Dördüncü sırada Bulgarların bir başka ismi Stoitchkov var. Onu ise Hakan Şükür takip ediyor. Hakan'ın peşinden F.Bahçe Teknik Direktörü Zico geliyor. Bu oylamanın kaç gün süreceği belli değil. Oylamada Pele, Beckenbauer, Maradona, Ronaldo, Ronaldinho, Cruyff, Van Basten, Zidane gibi isimlerin henüz ilk 10'da olmaması dikkat çekiyor.

19.06.2007   

Kaynak : Zaman

Çevrimdışı WolborQ

• 3. SINIF UYE
  • Puan 2546
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
BEYLER BU BENİM GÖRÜŞÜM BAKIN HAKAN ŞÜKÜR ŞİMDİ RONALDİNHO , ZİDANEDEN DAHA İYİMİ OYNUYOR..ONLAR YABANCI OLSADA FUTBOLU ONLAR GELİŞTİRDİLER..ADAMLARIN STADLARINI GÖRMÜYORMUSUNUZ TAÇ ÇİZGİSİNİN 1 METRE GERSİNDE ADAMLAR OTURUYOR MAÇ SONUNDA SAHAYA GİRMİYOR ...HAKAN ŞÜKÜRDE BANA GÖRE ARTIK ÇOK YAŞLANMIŞ BİR FUTBOLCU..İYİ FUTBOLCU AMA  BİR ZİDANE BİR DİNHO BİR PELE BİR MARADONADAN VS. BU FUTBOLCULARDAN İYİ DEĞİL BUNU HERKES BÖYLE BİLİOR VE SIRALAMADA 3. SIRADA ..BENCE ÇOK YANLIŞŞŞ...BU BENİM GÖRÜŞÜMM ...

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Bir Türk gibi dusunursek dunyanın en iyi futbolcusu Hakan Sukur.Ancak dunya caapınca incalersek bence dunyanın en iyi gelmis geçmiş oyunusu Maradona.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
BEYLER BU BENİM GÖRÜŞÜM BAKIN HAKAN ŞÜKÜR ŞİMDİ RONALDİNHO , ZİDANEDEN DAHA İYİMİ OYNUYOR..ONLAR YABANCI OLSADA FUTBOLU ONLAR GELİŞTİRDİLER..ADAMLARIN STADLARINI GÖRMÜYORMUSUNUZ TAÇ ÇİZGİSİNİN 1 METRE GERSİNDE ADAMLAR OTURUYOR MAÇ SONUNDA SAHAYA GİRMİYOR ...HAKAN ŞÜKÜRDE BANA GÖRE ARTIK ÇOK YAŞLANMIŞ BİR FUTBOLCU..İYİ FUTBOLCU AMA  BİR ZİDANE BİR DİNHO BİR PELE BİR MARADONADAN VS. BU FUTBOLCULARDAN İYİ DEĞİL BUNU HERKES BÖYLE BİLİOR VE SIRALAMADA 3. SIRADA ..BENCE ÇOK YANLIŞŞŞ...BU BENİM GÖRÜŞÜMM ...

KARDEŞ HERKES BİLİYOR KİM NASIL OYNUYOR HAKAN ŞÜKÜR ZİDANE,RONALDİNHO,ZİCO,HENRY GİBİ YILDIZLARLA KIYASLANAMAZ BURADAKİ OY TÜRKLERİN OYU HERGÜN TÜRK DİREK HAKANA VERİYOR BİRDE JÜRİLER YAPSIN BAKALIM ŞUAN YARIŞMADA BİLE OLMAZ..

Çevrimdışı WolborQ

• 3. SINIF UYE
  • Puan 2546
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta

KARDEŞ HERKES BİLİYOR KİM NASIL OYNUYOR HAKAN ŞÜKÜR ZİDANE,RONALDİNHO,ZİCO,HENRY GİBİ YILDIZLARLA KIYASLANAMAZ BURADAKİ OY TÜRKLERİN OYU HERGÜN TÜRK DİREK HAKANA VERİYOR BİRDE JÜRİLER YAPSIN BAKALIM ŞUAN YARIŞMADA BİLE OLMAZ..
AGA ADAMALR BURDA TÜRK GİBİ DÜŞÜNMÜYOR ORDA ENİYİ OYNAYANLAR OLAMSI LAZIM HAAKN ŞÜKÜR PELEYİ GEÇMİŞ  DİNHOYU GEÇMİŞ BURDA BİR TÜRK GİBİ BAKMCIAZ OLAYA BURDA GENEL OLCAK HEKRES HAKANA VERİRSE ORDA PELENİN HAKKI NE ???? MARADONANIN HAKKI NEEE  BEN BUNU SORUOM ???????

Çevrimdışı Nightmare

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2709
    • Profili Görüntüle

AGA ADAMALR BURDA TÜRK GİBİ DÜŞÜNMÜYOR ORDA ENİYİ OYNAYANLAR OLAMSI LAZIM HAAKN ŞÜKÜR PELEYİ GEÇMİŞ  DİNHOYU GEÇMİŞ BURDA BİR TÜRK GİBİ BAKMCIAZ OLAYA BURDA GENEL OLCAK HEKRES HAKANA VERİRSE ORDA PELENİN HAKKI NE ???? MARADONANIN HAKKI NEEE  BEN BUNU SORUOM ???????

ŞÖYLE BİR AÇIDAN BAK BİRDE UGUR BU SENE KENAN DOGULUNUN ŞARKISI DİGERLERİNDEN ÇOK DAHA GÜZELDİ AMA 4.OLDU ÇÜNKÜ ÜLKELER BİRBİRİNİ TUTUYORDU BİRBİRİNE OY VERİYORDU BİZDE BURDA SONUNA KADAR HAKAN ŞÜKÜRÜ DESTEKLİYECEGİZ....!!!! ;)

Çevrimdışı El_NiNo

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
hll be nigthmare  ;)
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle

ama kardeşim hakanın bu zamanki oyununu demiyor altlkarında tarihlerini yazıyor o tarihdeki halinden bahsediyor bence o tarihte hakan çok süperdi bir fb li olarak oyumuda o zamnali oyununa gönülden veririm yani ;)

Çevrimdışı Nightmare

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2709
    • Profili Görüntüle

ama kardeşim hakanın bu zamanki oyununu demiyor altlkarında tarihlerini yazıyor o tarihdeki halinden bahsediyor bence o tarihte hakan çok süperdi bir fb li olarak oyumuda o zamnali oyununa gönülden veririm yani ;)

LAFI AGIZIMDAN ALDIM DESEM YERİDİR SÜPER Bİ AÇIKLAMA KORSAN ;)