Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Eylül 2007, 20:02:05Alıntı yapılan: Jakob - 18 Eylül 2007, 19:59:07Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Eylül 2007, 18:22:14İnterin bir çok önemli futbolcusunn sakatlıklarindan ötürü bu maçta forma giyemeyecek olmasi onlar için kesinlikle bir dezavantaj olduğunu kimse düşünmesin . inter gibi bir takımın yedek oyuncularida as oyuncularini aratmayacak nitelikteler . fenerbahçenin buna rağmen kadiköyde seyircisinin de desteğini alarak puan ya da puanlar çıkartabileceğine inaniyorum benhamza sen sözel seçtin di mi seni spor muhabiri yapak ehe yok sayisalim ben hadi bende ne kdr çok ortak yanımız var bir ortak yanımız yok oda snn admin olman
Alıntı yapılan: Jakob - 18 Eylül 2007, 19:59:07Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Eylül 2007, 18:22:14İnterin bir çok önemli futbolcusunn sakatlıklarindan ötürü bu maçta forma giyemeyecek olmasi onlar için kesinlikle bir dezavantaj olduğunu kimse düşünmesin . inter gibi bir takımın yedek oyuncularida as oyuncularini aratmayacak nitelikteler . fenerbahçenin buna rağmen kadiköyde seyircisinin de desteğini alarak puan ya da puanlar çıkartabileceğine inaniyorum benhamza sen sözel seçtin di mi seni spor muhabiri yapak ehe yok sayisalim ben
Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Eylül 2007, 18:22:14İnterin bir çok önemli futbolcusunn sakatlıklarindan ötürü bu maçta forma giyemeyecek olmasi onlar için kesinlikle bir dezavantaj olduğunu kimse düşünmesin . inter gibi bir takımın yedek oyuncularida as oyuncularini aratmayacak nitelikteler . fenerbahçenin buna rağmen kadiköyde seyircisinin de desteğini alarak puan ya da puanlar çıkartabileceğine inaniyorum benhamza sen sözel seçtin di mi seni spor muhabiri yapak
İnterin bir çok önemli futbolcusunn sakatlıklarindan ötürü bu maçta forma giyemeyecek olmasi onlar için kesinlikle bir dezavantaj olduğunu kimse düşünmesin . inter gibi bir takımın yedek oyuncularida as oyuncularini aratmayacak nitelikteler . fenerbahçenin buna rağmen kadiköyde seyircisinin de desteğini alarak puan ya da puanlar çıkartabileceğine inaniyorum ben
Alıntı yapılan: izmirli2 - 18 Eylül 2007, 20:03:27Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Eylül 2007, 20:02:05Alıntı yapılan: Jakob - 18 Eylül 2007, 19:59:07Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Eylül 2007, 18:22:14İnterin bir çok önemli futbolcusunn sakatlıklarindan ötürü bu maçta forma giyemeyecek olmasi onlar için kesinlikle bir dezavantaj olduğunu kimse düşünmesin . inter gibi bir takımın yedek oyuncularida as oyuncularini aratmayacak nitelikteler . fenerbahçenin buna rağmen kadiköyde seyircisinin de desteğini alarak puan ya da puanlar çıkartabileceğine inaniyorum benhamza sen sözel seçtin di mi seni spor muhabiri yapak ehe yok sayisalim ben hadi bende ne kdr çok ortak yanımız var bir ortak yanımız yok oda snn admin olman
Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Eylül 2007, 20:03:52Alıntı yapılan: izmirli2 - 18 Eylül 2007, 20:03:27Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Eylül 2007, 20:02:05Alıntı yapılan: Jakob - 18 Eylül 2007, 19:59:07Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Eylül 2007, 18:22:14İnterin bir çok önemli futbolcusunn sakatlıklarindan ötürü bu maçta forma giyemeyecek olmasi onlar için kesinlikle bir dezavantaj olduğunu kimse düşünmesin . inter gibi bir takımın yedek oyuncularida as oyuncularini aratmayacak nitelikteler . fenerbahçenin buna rağmen kadiköyde seyircisinin de desteğini alarak puan ya da puanlar çıkartabileceğine inaniyorum benhamza sen sözel seçtin di mi seni spor muhabiri yapak ehe yok sayisalim ben hadi bende ne kdr çok ortak yanımız var bir ortak yanımız yok oda snn admin olman rapor yeri açtın mı hamza bana
tamam hadi beşiktaş olsun
Alıntı yapılan: Jakob - 18 Eylül 2007, 20:08:19tamam hadi beşiktaş olsun bak bunu editlemem grk yoksa editlemem bilirsin furkan seni sewerim
Alıntı yapılan: izmirli2 - 18 Eylül 2007, 20:10:14Alıntı yapılan: Jakob - 18 Eylül 2007, 20:08:19tamam hadi beşiktaş olsun bak bunu editlemem grk yoksa editlemem bilirsin furkan seni sewerim jajaja