Gönderen Konu: LINCOLN NASIL BİR TRANSFER??  (Okunma sayısı 7473 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
LINCOLN NASIL BİR TRANSFER??
« Yanıtla #72 : 23 Haziran 2007, 10:26:56 »
KONUŞTUM BANWİDT HIZI ÖNEMLİ DEİL 5 GB OLURSA İİ OLURMUŞ

YAW UZATMAYIN ZATEN KÖTÜ FİFA OYNUYOM   :D :D
;D ;D ;D ne alaka enes  :D :D peter le mi ne konuştunmu site için

olm 5 GB alırsam eve haciz gelir la :D
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı mert961

• 3. SINIF UYE
  • Puan 746
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 23 Haziran 2007, 12:10:48 »
OLM LU KONUŞMA ;) AYRICA ŞUNU SÖYLEYİM GS DEN DAHA İYİYİZ FLN DEMİŞSİN KOMİGİME GİDDİ NOBRE NİN DURUMNDA İSE İSTİSNALAR KAİDE Yİ BOZMAZ ;)

TELLO YU DA KİMSE İSTEMEMİŞTİ UNUTMAYALIM VE TÜRKİYEDEKİ BÜTÜN CÖPLÜKLERİ TOPLAYAN TAKIM OLDUGUNUZ HALDE HALEN KONUŞABİLİYOSUNUZ

:D :D :D

lem ben wala artniyetli soru sormadım adamlar hemen tersinden anlamış ben ciddiyim nası olurda böle bi futbolcuyu sadece zenit le gs ister  ???

OLM SEN NE KOMİK ŞEYSİN YA RİCARDİNHO DA MI ÇÖP ALLA ALLA ARTNİYETLİ SORMUYORUM O SORUYU SEN SALAK SALAK KONUŞUYOSUN TELLO NUN İSMİNİ DUYMADIK DİE KÖTÜ ADAM MI NOBRE NİN İSMİNİ DUYMUŞ MUYDUN SEN AMA FB YE GELDİĞİNDE DÖKTÜRDÜ ADAM ALLA ALLA HER TRANSFER BOMBA MI OLCAK TRANSFER DÖNEMİ DAHA YENİ BAŞLADI HER SENE YILDIZ  ALCAZ DİE BİŞY YOK  SENİN ÇÖP DEDİĞİN ADAMLAR ŞAMPİYON YAPÇAK TAKIMI GÖRÜCEKSİN( EN AZINDAN GS DEN İİ TAKIMIZ ;) )

sen adam gibi konuş bende öle konuşurum hala nobre nin durumuna istisna demen de komik gerçekten ii transfer budur zaten illa yıldız mı olcak transfer  :D

bu arada kimin daa ii olduğu ligde görüldü biz 2. siz 3. oldunuz fazla söze gerek yok kendinize gülün ;)

Çevrimdışı gencfbyusuf

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #74 : 23 Haziran 2007, 12:13:00 »
lincoln 6s nin neyine git bütçene göre birini al kardeşim süper oyuncu ama genede alex de souza kadar iyi değil

Çevrimdışı gencfbyusuf

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 11
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #75 : 23 Haziran 2007, 12:14:19 »
hiç biriniz konuşmasın 1.de bizi Şampiyon fenerbahçe

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 23 Haziran 2007, 12:15:16 »
Alıntı
lincoln 6s nin neyine git bütçene göre birini al kardeşim süper oyuncu ama genede alex de souza kadar iyi değil

OLM ÖYLE ŞEY Mİ OLUR CİMBOMA GELEN

BÜTÜN OYUNCULAR HERKESDEN İYİ LİNCOLN HERKESDEN İTİ ALEX,CARLOS,RİCO,HENRY,RONALDİNHO ÇÜNKÜ 6S YE GELDİ
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...