KONUŞTUM BANWİDT HIZI ÖNEMLİ DEİL 5 GB OLURSA İİ OLURMUŞAlıntı yapılan: MaTaDor - 22 Haziran 2007, 22:44:14Alıntı yapılan: Nightmare - 22 Haziran 2007, 22:38:42YAW UZATMAYIN ZATEN KÖTÜ FİFA OYNUYOM ne alaka enes peter le mi ne konuştunmu site için
Alıntı yapılan: Nightmare - 22 Haziran 2007, 22:38:42YAW UZATMAYIN ZATEN KÖTÜ FİFA OYNUYOM ne alaka enes peter le mi ne konuştunmu site için
YAW UZATMAYIN ZATEN KÖTÜ FİFA OYNUYOM
OLM LU KONUŞMA AYRICA ŞUNU SÖYLEYİM GS DEN DAHA İYİYİZ FLN DEMİŞSİN KOMİGİME GİDDİ NOBRE NİN DURUMNDA İSE İSTİSNALAR KAİDE Yİ BOZMAZ Alıntı yapılan: mert961 - 22 Haziran 2007, 12:57:12Alıntı yapılan: Nightmare - 22 Haziran 2007, 10:34:59TELLO YU DA KİMSE İSTEMEMİŞTİ UNUTMAYALIM VE TÜRKİYEDEKİ BÜTÜN CÖPLÜKLERİ TOPLAYAN TAKIM OLDUGUNUZ HALDE HALEN KONUŞABİLİYOSUNUZ Alıntı yapılan: mert961 - 21 Haziran 2007, 22:52:09lem ben wala artniyetli soru sormadım adamlar hemen tersinden anlamış ben ciddiyim nası olurda böle bi futbolcuyu sadece zenit le gs ister OLM SEN NE KOMİK ŞEYSİN YA RİCARDİNHO DA MI ÇÖP ALLA ALLA ARTNİYETLİ SORMUYORUM O SORUYU SEN SALAK SALAK KONUŞUYOSUN TELLO NUN İSMİNİ DUYMADIK DİE KÖTÜ ADAM MI NOBRE NİN İSMİNİ DUYMUŞ MUYDUN SEN AMA FB YE GELDİĞİNDE DÖKTÜRDÜ ADAM ALLA ALLA HER TRANSFER BOMBA MI OLCAK TRANSFER DÖNEMİ DAHA YENİ BAŞLADI HER SENE YILDIZ ALCAZ DİE BİŞY YOK SENİN ÇÖP DEDİĞİN ADAMLAR ŞAMPİYON YAPÇAK TAKIMI GÖRÜCEKSİN( EN AZINDAN GS DEN İİ TAKIMIZ )
Alıntı yapılan: Nightmare - 22 Haziran 2007, 10:34:59TELLO YU DA KİMSE İSTEMEMİŞTİ UNUTMAYALIM VE TÜRKİYEDEKİ BÜTÜN CÖPLÜKLERİ TOPLAYAN TAKIM OLDUGUNUZ HALDE HALEN KONUŞABİLİYOSUNUZ Alıntı yapılan: mert961 - 21 Haziran 2007, 22:52:09lem ben wala artniyetli soru sormadım adamlar hemen tersinden anlamış ben ciddiyim nası olurda böle bi futbolcuyu sadece zenit le gs ister OLM SEN NE KOMİK ŞEYSİN YA RİCARDİNHO DA MI ÇÖP ALLA ALLA ARTNİYETLİ SORMUYORUM O SORUYU SEN SALAK SALAK KONUŞUYOSUN TELLO NUN İSMİNİ DUYMADIK DİE KÖTÜ ADAM MI NOBRE NİN İSMİNİ DUYMUŞ MUYDUN SEN AMA FB YE GELDİĞİNDE DÖKTÜRDÜ ADAM ALLA ALLA HER TRANSFER BOMBA MI OLCAK TRANSFER DÖNEMİ DAHA YENİ BAŞLADI HER SENE YILDIZ ALCAZ DİE BİŞY YOK SENİN ÇÖP DEDİĞİN ADAMLAR ŞAMPİYON YAPÇAK TAKIMI GÖRÜCEKSİN( EN AZINDAN GS DEN İİ TAKIMIZ )
TELLO YU DA KİMSE İSTEMEMİŞTİ UNUTMAYALIM VE TÜRKİYEDEKİ BÜTÜN CÖPLÜKLERİ TOPLAYAN TAKIM OLDUGUNUZ HALDE HALEN KONUŞABİLİYOSUNUZ Alıntı yapılan: mert961 - 21 Haziran 2007, 22:52:09lem ben wala artniyetli soru sormadım adamlar hemen tersinden anlamış ben ciddiyim nası olurda böle bi futbolcuyu sadece zenit le gs ister
lem ben wala artniyetli soru sormadım adamlar hemen tersinden anlamış ben ciddiyim nası olurda böle bi futbolcuyu sadece zenit le gs ister
lincoln 6s nin neyine git bütçene göre birini al kardeşim süper oyuncu ama genede alex de souza kadar iyi değil