Alıntı yapılan: masumtilki11 - 04 Mayıs 2007, 12:17:10benim ahmak arkadaşım maçı yaptığımızda doğum günüm vardı ve ben bi ara kalkamk zorunda kaldım 2 dakka kadar oynayamadım sende insanlık yapıp bekleyeyim demedin ve o arada 3 gol attın bende tekrar gelince hemen sana golleri atmaya başladım maöçı zar zor uzatmalara götürdüm sonrada öne geçtim ve sinirimden top çevirdim asıl senin yaptığın doğrumu onu sormak gerekir sana katılıyorum masum galiptir dedim zatenn bu mskı okumadan önce iiki demişim
benim ahmak arkadaşım maçı yaptığımızda doğum günüm vardı ve ben bi ara kalkamk zorunda kaldım 2 dakka kadar oynayamadım sende insanlık yapıp bekleyeyim demedin ve o arada 3 gol attın bende tekrar gelince hemen sana golleri atmaya başladım maöçı zar zor uzatmalara götürdüm sonrada öne geçtim ve sinirimden top çevirdim asıl senin yaptığın doğrumu onu sormak gerekir
adam kendi sahasında son dakikalarda istediği gibi top çevirebilir ve maçı kazanır. Kurallarda son dakikalarda top çeviremezsin diye birşey yazmıyor. Tabi bu oyunun kalitesini bozan birşey ama yasak olan birşeyde değil top çevirmek.