Osc Çizik Üye
bencede center
Alıntı yapılan: CapsLock - 12 Aralık 2006, 13:37:37bencede centerkardeş nadir berki seni mod yapar
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:40:00Alıntı yapılan: CapsLock - 12 Aralık 2006, 13:37:37bencede centerkardeş nadir berki seni mod yapar bana böle yapacaksan bi daha benle konuşma beckham seni çekemem yani ne bu hava mava hayırdır yani beckham sen burda oyunsitenizde süp mod olarak mı başladın veya yönetici olarak sen benden süp modluk istiyon bu free site diil beckham aynı oyunsiteniz gibi para verilip yapılmış bi site olcak bunun farkına var artık eğer anlamıyosan hamza abiye veya appiye sor
Alıntı yapılan: nadir - 12 Aralık 2006, 13:42:12Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:40:00Alıntı yapılan: CapsLock - 12 Aralık 2006, 13:37:37bencede centerkardeş nadir berki seni mod yapar bana böle yapacaksan bi daha benle konuşma beckham seni çekemem yani ne bu hava mava hayırdır yani beckham sen burda oyunsitenizde süp mod olarak mı başladın veya yönetici olarak sen benden süp modluk istiyon bu free site diil beckham aynı oyunsiteniz gibi para verilip yapılmış bi site olcak bunun farkına var artık eğer anlamıyosan hamza abiye veya appiye sorkardeşim ben şimdi sna bişey dedim mide yaw capslock u mod yaparsın dedim yeni site olcağı için yaparısın dedim bide o gün geçti artık kardeş o konuştuklarımız o günde kaldı artık o konuştuklarımızı sildim ben tmm işte sitende normal bi üye gibi turnuvalarına vb.. etkinliklerine katılcam ok
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:45:48Alıntı yapılan: nadir - 12 Aralık 2006, 13:42:12Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:40:00Alıntı yapılan: CapsLock - 12 Aralık 2006, 13:37:37bencede centerkardeş nadir berki seni mod yapar bana böle yapacaksan bi daha benle konuşma beckham seni çekemem yani ne bu hava mava hayırdır yani beckham sen burda oyunsitenizde süp mod olarak mı başladın veya yönetici olarak sen benden süp modluk istiyon bu free site diil beckham aynı oyunsiteniz gibi para verilip yapılmış bi site olcak bunun farkına var artık eğer anlamıyosan hamza abiye veya appiye sorkardeşim ben şimdi sna bişey dedim mide yaw capslock u mod yaparsın dedim yeni site olcağı için yaparısın dedim bide o gün geçti artık kardeş o konuştuklarımız o günde kaldı artık o konuştuklarımızı sildim ben tmm işte sitende normal bi üye gibi turnuvalarına vb.. etkinliklerine katılcam okmod olmucan mı
Alıntı yapılan: nadir - 12 Aralık 2006, 13:46:55Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:45:48Alıntı yapılan: nadir - 12 Aralık 2006, 13:42:12Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:40:00Alıntı yapılan: CapsLock - 12 Aralık 2006, 13:37:37bencede centerkardeş nadir berki seni mod yapar bana böle yapacaksan bi daha benle konuşma beckham seni çekemem yani ne bu hava mava hayırdır yani beckham sen burda oyunsitenizde süp mod olarak mı başladın veya yönetici olarak sen benden süp modluk istiyon bu free site diil beckham aynı oyunsiteniz gibi para verilip yapılmış bi site olcak bunun farkına var artık eğer anlamıyosan hamza abiye veya appiye sorkardeşim ben şimdi sna bişey dedim mide yaw capslock u mod yaparsın dedim yeni site olcağı için yaparısın dedim bide o gün geçti artık kardeş o konuştuklarımız o günde kaldı artık o konuştuklarımızı sildim ben tmm işte sitende normal bi üye gibi turnuvalarına vb.. etkinliklerine katılcam okmod olmucan mı teklif için saol kardeş ama bundan sonra sadece oyunsiteniz
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:47:47Alıntı yapılan: nadir - 12 Aralık 2006, 13:46:55Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:45:48Alıntı yapılan: nadir - 12 Aralık 2006, 13:42:12Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:40:00Alıntı yapılan: CapsLock - 12 Aralık 2006, 13:37:37bencede centerkardeş nadir berki seni mod yapar bana böle yapacaksan bi daha benle konuşma beckham seni çekemem yani ne bu hava mava hayırdır yani beckham sen burda oyunsitenizde süp mod olarak mı başladın veya yönetici olarak sen benden süp modluk istiyon bu free site diil beckham aynı oyunsiteniz gibi para verilip yapılmış bi site olcak bunun farkına var artık eğer anlamıyosan hamza abiye veya appiye sorkardeşim ben şimdi sna bişey dedim mide yaw capslock u mod yaparsın dedim yeni site olcağı için yaparısın dedim bide o gün geçti artık kardeş o konuştuklarımız o günde kaldı artık o konuştuklarımızı sildim ben tmm işte sitende normal bi üye gibi turnuvalarına vb.. etkinliklerine katılcam okmod olmucan mı teklif için saol kardeş ama bundan sonra sadece oyunsiteniz tamam öle olsun bana turnuvadan başka bi konu için bi daha gelme tamam mı sadece maçımız varsa gel konuş benle yoksa konuşma ok
Alıntı yapılan: nadir - 12 Aralık 2006, 13:48:34Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:47:47Alıntı yapılan: nadir - 12 Aralık 2006, 13:46:55Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:45:48Alıntı yapılan: nadir - 12 Aralık 2006, 13:42:12Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Aralık 2006, 13:40:00Alıntı yapılan: CapsLock - 12 Aralık 2006, 13:37:37bencede centerkardeş nadir berki seni mod yapar bana böle yapacaksan bi daha benle konuşma beckham seni çekemem yani ne bu hava mava hayırdır yani beckham sen burda oyunsitenizde süp mod olarak mı başladın veya yönetici olarak sen benden süp modluk istiyon bu free site diil beckham aynı oyunsiteniz gibi para verilip yapılmış bi site olcak bunun farkına var artık eğer anlamıyosan hamza abiye veya appiye sorkardeşim ben şimdi sna bişey dedim mide yaw capslock u mod yaparsın dedim yeni site olcağı için yaparısın dedim bide o gün geçti artık kardeş o konuştuklarımız o günde kaldı artık o konuştuklarımızı sildim ben tmm işte sitende normal bi üye gibi turnuvalarına vb.. etkinliklerine katılcam okmod olmucan mı teklif için saol kardeş ama bundan sonra sadece oyunsiteniz tamam öle olsun bana turnuvadan başka bi konu için bi daha gelme tamam mı sadece maçımız varsa gel konuş benle yoksa konuşma ok ne oldu kardeş şimdi sitene mod olmayacam diye konuşmayacakmısın agam
sen hala benim bedava site açacağımı sanıyon heralde sanki oyunsiteniz de sen hemen süp modmu oldun beni sinirlendirme allah aşkına ya bu siteyide sen benden duydun bunu hatırlatırım