Alıntı yapılan: Nightmare - 21 Şubat 2007, 23:04:24Alıntı yapılan: devil - 21 Şubat 2007, 22:49:24Alıntı yapılan: Hamza - 21 Şubat 2007, 22:40:58Alıntı yapılan: Fernando Gago - 21 Şubat 2007, 19:36:44ARKADAŞLAR SİZCE BU ŞEKİLDE TURNUVALAR YAPALIM MI?OYLARINIZIN YANINDA YORUMLARINIZI DA ESİRGEMEYİNoldukça güzel bir fikir kardeşim , bana kalırsa ismi Oyunsiteniz Mini Fast Futbol Cup Turnuvaları olsun ve günde 4-5 tane açalim bu turnuvalardan . katilimci sayisini her zaman 4 ya da maxiumum 6 yapalim . ne dersiniz ? doğru söylüyosun hamza ad da güzel olmuş sen bununla ilgili bir bölüm açarsın artık ayrıca ffc ve bu yeni mffc öğle zamanlarında da açılsa iyi olur bütün gün çoğunlukla on olan kişiler de bu turnuvayı çabilsinler mesela fabregas nightmare gibiEVET hamza bence artık bu yetkinin fabregas ve bana verilmesi lazım millet turnuva istiyo bizim yetkimiz yoq diyoruz gülüyolar nsı yetkilisiniz diye yanı süper mod larda gün içinde online deiller sıkıntı yaşıyoruz bi el at ewt enes hakli ffc ler sabah acılıo ve biz okulda oluoruz sonra eve gelince fifa oynamıyoz canımız sıkılıo biktim artık enesle mac yapmakdan yanlıs anlama enes...!
Alıntı yapılan: devil - 21 Şubat 2007, 22:49:24Alıntı yapılan: Hamza - 21 Şubat 2007, 22:40:58Alıntı yapılan: Fernando Gago - 21 Şubat 2007, 19:36:44ARKADAŞLAR SİZCE BU ŞEKİLDE TURNUVALAR YAPALIM MI?OYLARINIZIN YANINDA YORUMLARINIZI DA ESİRGEMEYİNoldukça güzel bir fikir kardeşim , bana kalırsa ismi Oyunsiteniz Mini Fast Futbol Cup Turnuvaları olsun ve günde 4-5 tane açalim bu turnuvalardan . katilimci sayisini her zaman 4 ya da maxiumum 6 yapalim . ne dersiniz ? doğru söylüyosun hamza ad da güzel olmuş sen bununla ilgili bir bölüm açarsın artık ayrıca ffc ve bu yeni mffc öğle zamanlarında da açılsa iyi olur bütün gün çoğunlukla on olan kişiler de bu turnuvayı çabilsinler mesela fabregas nightmare gibiEVET hamza bence artık bu yetkinin fabregas ve bana verilmesi lazım millet turnuva istiyo bizim yetkimiz yoq diyoruz gülüyolar nsı yetkilisiniz diye yanı süper mod larda gün içinde online deiller sıkıntı yaşıyoruz bi el at
Alıntı yapılan: Hamza - 21 Şubat 2007, 22:40:58Alıntı yapılan: Fernando Gago - 21 Şubat 2007, 19:36:44ARKADAŞLAR SİZCE BU ŞEKİLDE TURNUVALAR YAPALIM MI?OYLARINIZIN YANINDA YORUMLARINIZI DA ESİRGEMEYİNoldukça güzel bir fikir kardeşim , bana kalırsa ismi Oyunsiteniz Mini Fast Futbol Cup Turnuvaları olsun ve günde 4-5 tane açalim bu turnuvalardan . katilimci sayisini her zaman 4 ya da maxiumum 6 yapalim . ne dersiniz ? doğru söylüyosun hamza ad da güzel olmuş sen bununla ilgili bir bölüm açarsın artık ayrıca ffc ve bu yeni mffc öğle zamanlarında da açılsa iyi olur bütün gün çoğunlukla on olan kişiler de bu turnuvayı çabilsinler mesela fabregas nightmare gibi
Alıntı yapılan: Fernando Gago - 21 Şubat 2007, 19:36:44ARKADAŞLAR SİZCE BU ŞEKİLDE TURNUVALAR YAPALIM MI?OYLARINIZIN YANINDA YORUMLARINIZI DA ESİRGEMEYİNoldukça güzel bir fikir kardeşim , bana kalırsa ismi Oyunsiteniz Mini Fast Futbol Cup Turnuvaları olsun ve günde 4-5 tane açalim bu turnuvalardan . katilimci sayisini her zaman 4 ya da maxiumum 6 yapalim . ne dersiniz ?
ARKADAŞLAR SİZCE BU ŞEKİLDE TURNUVALAR YAPALIM MI?OYLARINIZIN YANINDA YORUMLARINIZI DA ESİRGEMEYİN