beyler fazla kalmadık geri döndük..sizi özledim 1 gün içerisinde evet enes kardeşim sağol tamamladığın için..benim oyum isyan marşına...beyler ama çoğunuz taraf tutarak ölüm varmışa vermiş.. o zaman aşığım aşığm sana süper o atmosferde statta söylenişi müthiş..sisli bir gece yarsında süper ,milyonlarca süper ama hadi neyse ben taraf tutmadan oyumu verdim isyan marşına...
Alıntı yapılan: MaTaDor - 17 Haziran 2007, 18:52:11beyler fazla kalmadık geri döndük..sizi özledim 1 gün içerisinde evet enes kardeşim sağol tamamladığın için..benim oyum isyan marşına...beyler ama çoğunuz taraf tutarak ölüm varmışa vermiş.. o zaman aşığım aşığm sana süper o atmosferde statta söylenişi müthiş..sisli bir gece yarsında süper ,milyonlarca süper ama hadi neyse ben taraf tutmadan oyumu verdim isyan marşına...eyw kardeşim walla ben isyan marşını pek begenmedim onun için gs nin marşına verdim çünkü sözler anlamlı ve duygulu
Alıntı yapılan: Nightmare - 17 Haziran 2007, 21:48:07Alıntı yapılan: MaTaDor - 17 Haziran 2007, 18:52:11beyler fazla kalmadık geri döndük..sizi özledim 1 gün içerisinde evet enes kardeşim sağol tamamladığın için..benim oyum isyan marşına...beyler ama çoğunuz taraf tutarak ölüm varmışa vermiş.. o zaman aşığım aşığm sana süper o atmosferde statta söylenişi müthiş..sisli bir gece yarsında süper ,milyonlarca süper ama hadi neyse ben taraf tutmadan oyumu verdim isyan marşına...eyw kardeşim walla ben isyan marşını pek begenmedim onun için gs nin marşına verdim çünkü sözler anlamlı ve duygulu KİMKİMİN NE OLDUĞUNU İYİ BİLİYOR ENES KARDŞİM SEN KAFANA TAKMA
Alıntı yapılan: MaTaDor - 17 Haziran 2007, 21:50:26Alıntı yapılan: Nightmare - 17 Haziran 2007, 21:48:07Alıntı yapılan: MaTaDor - 17 Haziran 2007, 18:52:11beyler fazla kalmadık geri döndük..sizi özledim 1 gün içerisinde evet enes kardeşim sağol tamamladığın için..benim oyum isyan marşına...beyler ama çoğunuz taraf tutarak ölüm varmışa vermiş.. o zaman aşığım aşığm sana süper o atmosferde statta söylenişi müthiş..sisli bir gece yarsında süper ,milyonlarca süper ama hadi neyse ben taraf tutmadan oyumu verdim isyan marşına...eyw kardeşim walla ben isyan marşını pek begenmedim onun için gs nin marşına verdim çünkü sözler anlamlı ve duygulu KİMKİMİN NE OLDUĞUNU İYİ BİLİYOR ENES KARDŞİM SEN KAFANA TAKMANE DEMEK ŞİMDİ BU ?
acıkca solıım en guzel goztepenınkı
valla ben tslii olduğum için bişe diyemicem