Gönderen Konu: Hamza - Diego  (Okunma sayısı 1890 defa)

Çevrimdışı kasparov31

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hamza - Diego
« Yanıtla #12 : 13 Temmuz 2008, 18:51:50 »
tebrikler cemal

ne oldu kasparov  ,

sölim ne oldugunu cemalle maçımızın oldugu yere yazı yazamıom engellemiş yazmamı nezamn yazı yazsam silio ve benim adıma tbr iyi oynadın die yazıo adam maçda 3gol attı 3üde 30m  den bende sordum amatörmü die cvp  vermedi sonra blade le konusuom sordum cemalle oynadınmı adam 3gol attı 3üde amatör goller dedi sence neden dedim oda kalicisi amatörde ondan dedi adam eklerken sen ekle ben eklemem dedi ben şüphelendim zaten adam maçlarını amatör oynuo kaleci sonra zuaktan atıo blade şahittir yazılarımıda silio ceml lütfen yardımcı olun

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: Hamza - Diego
« Yanıtla #13 : 13 Temmuz 2008, 19:34:44 »
tebrikler cemal

ne oldu kasparov  ,

sölim ne oldugunu cemalle maçımızın oldugu yere yazı yazamıom engellemiş yazmamı nezamn yazı yazsam silio ve benim adıma tbr iyi oynadın die yazıo adam maçda 3gol attı 3üde 30m  den bende sordum amatörmü die cvp  vermedi sonra blade le konusuom sordum cemalle oynadınmı adam 3gol attı 3üde amatör goller dedi sence neden dedim oda kalicisi amatörde ondan dedi adam eklerken sen ekle ben eklemem dedi ben şüphelendim zaten adam maçlarını amatör oynuo kaleci sonra zuaktan atıo blade şahittir yazılarımıda silio ceml lütfen yardımcı olun

Kardeş Cemal Yemin etti word classta açmiş.yalan söyleyeceğini zannetmem.word clastta da uzaktan goller olabiliyor  ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: Hamza - Diego
« Yanıtla #14 : 13 Temmuz 2008, 19:34:59 »
diego bu gün yapalim mutlaka

Çevrimdışı kasparov31

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hamza - Diego
« Yanıtla #15 : 13 Temmuz 2008, 19:47:14 »
vlla bi maçda 3 tae 30mden gol sonra diger maçda yine 3tane dısardan gol blade de atmış banada blade dedi adam yalan sölemiom dio ama benim  maç sonucuna bişey yazamıom engellemiş sonra yazılarımı silio deiştirio başka bişey yazıo eger dogru söliosa bunalrı neden yapıo bende yemin ederim ki amatördü adam  kalecinin üstüne attı kalecime çarptı gol oldu yemin ederim neden böle yazılarımı sili,o engellio ozmn demkki yalan sölio lütfen 1maç daha yapalım onla ben host olıyım ozmn kabulümdür