Benimde 1.fifa 08 turnuvasi finali , ( final daha oynanmadi )1 İnteractive cup şampiyonluğu 1 interactive cup finali ( final daha oynanmadi )siteler arasi eleme maçlari 4.oldum ( 2 maçim eksikti ama neyse ) FFC Ve omffc leri de puanlamaya katarsak bayaği yüksek gelecek18 Omffc + 7 FFC Şampiyonluğum var
Alıntı yapılan: BALLACK - 16 Kasım 2007, 21:05:02Benimde 1.fifa 08 turnuvasi finali , ( final daha oynanmadi )1 İnteractive cup şampiyonluğu 1 interactive cup finali ( final daha oynanmadi )siteler arasi eleme maçlari 4.oldum ( 2 maçim eksikti ama neyse ) FFC Ve omffc leri de puanlamaya katarsak bayaği yüksek gelecek18 Omffc + 7 FFC Şampiyonluğum var fast cup lar yok hamza ne zeki adamsın ya
Alıntı yapılan: izmirli2 - 16 Kasım 2007, 21:48:42Alıntı yapılan: BALLACK - 16 Kasım 2007, 21:05:02Benimde 1.fifa 08 turnuvasi finali , ( final daha oynanmadi )1 İnteractive cup şampiyonluğu 1 interactive cup finali ( final daha oynanmadi )siteler arasi eleme maçlari 4.oldum ( 2 maçim eksikti ama neyse ) FFC Ve omffc leri de puanlamaya katarsak bayaği yüksek gelecek18 Omffc + 7 FFC Şampiyonluğum var fast cup lar yok hamza ne zeki adamsın ya katalim bence boşuna mi şampiyon olduk o kadr :=)
Osc Çizik Üye
TMM OZMN FFC LERIDE EKLIYELIM OZMN 1. YE 1 PUAN VERIRIZ AMA OMFFC LER OLMICAK HIC ITIRAZ ISTEMIYORUM
YA BENDE KARSIYIM ASLINDA AMA HAMZA ISTIYO
ÇAKAL ISTE