Alıntı yapılan: Hamza - 10 Şubat 2007, 12:55:02Alıntı yapılan: xsideboy - 10 Şubat 2007, 12:53:25Hamza abi daha silverı bitirmedik yaf onu da bir yandan yapariz kardeşim , abdullahla oynadin mi yari final maçini aga şimdi giriyoruz oke yazarım sonucu
Alıntı yapılan: xsideboy - 10 Şubat 2007, 12:53:25Hamza abi daha silverı bitirmedik yaf onu da bir yandan yapariz kardeşim , abdullahla oynadin mi yari final maçini
Hamza abi daha silverı bitirmedik yaf
okay agam bekliyom benim silver cuptaki rakibimle FFC den sonra yaparız.
Alıntı yapılan: Abdullah - 10 Şubat 2007, 13:01:06okay agam bekliyom benim silver cuptaki rakibimle FFC den sonra yaparız.hazir ikinizde buradayken önce yari final maçinizi yapin isterseniz , bende birazdan emreyle yapacağim . bu gün içerisinde bitirelim silver cup ' ı
beşiktaşlı emre [email protected]
Alıntı yapılan: Hamza - 10 Şubat 2007, 13:03:28Alıntı yapılan: Abdullah - 10 Şubat 2007, 13:01:06okay agam bekliyom benim silver cuptaki rakibimle FFC den sonra yaparız.hazir ikinizde buradayken önce yari final maçinizi yapin isterseniz , bende birazdan emreyle yapacağim . bu gün içerisinde bitirelim silver cup ' ı Aga Sıkışıgım diyor
TMM ABİ BANA UYAR HEMEN YAPALIM SİLVER CUP MAÇLARINI
aga ben suan çok sıkısıgım benim kardesim msn e geldi..