tebrikler nightmare kardesim.Bana supriz yaptın açıkcası bu maçı tugkanın kazanacagını dusunuyordum.Yeniden tebrikler.
Hamza 6 - 7 Fabregas karşılaşmanin 89.dakikasinda 6-5 öndeyken kalecimle geriye doğru attiğim pas sonucu skor 6-6 ya geldi . oyunun son uzatma dakikasinda kullandiğim kornerin arkasindan yediğim kontra ile oyun bir anda 7-6 oldu ardindan maçi bırakmadim ve son dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldiğim yüzde yüzlük pozisyonu direkten döndürdüm . rakibim karşısında 91 dakika üstünken 92. dakikada yediğim yedinci gol ile mağlup olmam beni oldukça üzdü sağlik olsun diyelim . final oynamak kısmet değilmiş
Hamza 6 - 7 Fabregas karşılaşmanin 89.dakikasinda 6-5 öndeyken kalecimle geriye doğru attiğim pas sonucu skor 6-6 ya geldi . oyunun son uzatma dakikasinda kullandiğim kornerin arkasindan yediğim kontra ile oyun bir anda 7-6 oldu ardindan maçi bırakmadim ve son dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldiğim yüzde yüzlük pozisyonu direkten döndürdüm . rakibim karşısında 91 dakika üstünken 92. dakikada yediğim yedinci gol ile mağlup olmam beni oldukça üzdü sağlik olsun diyelim . final oynamak kısmet değilmiş tüm bunlara rağmen 90 dakika boyunca sonuna kadar mücadele eden ve hiç bir zaman galibiyet umudunu yitirmeyen harun kardeşimi de gönülden kutluyorum . şans bu sefer benden yana değildi fakat harun da bu maçi en az benim kadar hak etmişti . finalde başarilar diliyorum kardeşim
Alıntı yapılan: Hamza - 18 Şubat 2007, 21:04:18Hamza 6 - 7 Fabregas karşılaşmanin 89.dakikasinda 6-5 öndeyken kalecimle geriye doğru attiğim pas sonucu skor 6-6 ya geldi . oyunun son uzatma dakikasinda kullandiğim kornerin arkasindan yediğim kontra ile oyun bir anda 7-6 oldu ardindan maçi bırakmadim ve son dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldiğim yüzde yüzlük pozisyonu direkten döndürdüm . rakibim karşısında 91 dakika üstünken 92. dakikada yediğim yedinci gol ile mağlup olmam beni oldukça üzdü sağlik olsun diyelim . final oynamak kısmet değilmiş oncelikle tebrikler Fabregas kardesim.Hamza haklısın senin için çok sanssız olmus ama saglık olsun.Fifada hersey olur
Alıntı yapılan: Abdullah - 18 Şubat 2007, 21:06:50Alıntı yapılan: Hamza - 18 Şubat 2007, 21:04:18Hamza 6 - 7 Fabregas karşılaşmanin 89.dakikasinda 6-5 öndeyken kalecimle geriye doğru attiğim pas sonucu skor 6-6 ya geldi . oyunun son uzatma dakikasinda kullandiğim kornerin arkasindan yediğim kontra ile oyun bir anda 7-6 oldu ardindan maçi bırakmadim ve son dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldiğim yüzde yüzlük pozisyonu direkten döndürdüm . rakibim karşısında 91 dakika üstünken 92. dakikada yediğim yedinci gol ile mağlup olmam beni oldukça üzdü sağlik olsun diyelim . final oynamak kısmet değilmiş oncelikle tebrikler Fabregas kardesim.Hamza haklısın senin için çok sanssız olmus ama saglık olsun.Fifada hersey olur her ikinizede teşekkür ediyorum . belki burada şansiz bir şekilde yenilerek elendim fakat oynadiğim bu 16 dakikalık süre içerisinde oldukça zevk ve heyecan duydum . harun kardeşimi de 90 dakika boyunca göstermiş olduğu yüksek mücadeleden dolayi tebrik etmeden geçemiyeceğim . ellerine sağlik kardeşim