HAMZA ALLAH RIZASI İÇİN BAK ARTIK BANA O KADAR EMEĞİM GEÇTİ HİÇMİ HAKKIM YOK BU SİTEDE
?
NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ BEN ATMADIM SANA O MESAJI KESİNLİKLE Bİ HACK OLAYI VAR BU İŞİN İÇERİSİNDE
MSNYE GEL KONUŞALIM LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN DİYORUM
gürkan kardeşim sana inaniyorum . muhtemelen birisi şifrelerini çalmiş . bunu daha önceden tahmin etmiştim fakat senden yaklaşik 15 - 20 gündür herhangi bir yanit gelmeyince bende bu küfürleri senin ettiğini düşünmeye başlamiştim . şimdi çıkmam gerekiyor malesef . yarın 16.00 'dan 24.00' a kadar online olacağim . bu süre zarfinda ne zaman müsaid olursan bana pm yoluyla veya sitenin herhangi bir yerinden mesaj yollayabilirsin .
bu arada msn adresimi bir daha eklersen memnun olacağim . seni kişi listemden silmiştim
HAMZA SONUNDA CEVAP YAZDIN BENİ BANLADIĞIN İÇİN BURDAN SANA ULAŞAMADIM TEKRAR ÜYE OLUP KURALLARA KARŞI GELMEKTE İSTEMEDİM BU YÜZDEN SANA KORSAN, YILMAZ ABİ, HAKAN ABİ YOLUYLA MESAJLAR GÖNDERDİM AMA ONLARDA BANI KALDIRMAYACAĞINI SÖYLEDİĞİNİ SÖYLEDİLER BANA BENDE SON Bİ UĞRAŞ OLARAK YENİ ÜYELİK ALDIM
KESİNLİKLE BEN ÖYLE KÜFÜRLER YAZMADIM LÜTFEN MSNYE GELDE 2 DK KONUŞALIM İÇİM RAHAT OLMAYACAK YOKSA SADECE 2 DK. HEMEN EKLİYORUM SENİ
YARINDA BEN ONLİNE OLAMAM ARKADAŞLARIMI EVE DAVET ETTİM ONLARDA FİFAYI PEK SEVMİYOLAR BU YÜZDEN ONLARIN YANINDA FİFA SİTELERİNE GİRMEM SAYGISIZLIK OLUR BİRAZ