Alıntı yapılan: Boss - 04 Mayıs 2007, 21:24:11arkadaşlarr dk 33 e akdar dayandım kastı vuruoyurm 3 sn sonraa gidiyo topp 33 te çıktım yalanmı sölicem ya... 5-1 yeniktim e naz 4 golü kastığından dolayı yedim tekrar yapalım maçı 3 tanede avans veriym diyom yok diyo...senceru aga dk 33 de ben 3,0 yenıyordum sen ne dıon ılk yarı bıtıme 2 dk kaldı sen cıktın :S ne bastanı ne tekrarı sen kımsın bana avans verıyorsun kı
arkadaşlarr dk 33 e akdar dayandım kastı vuruoyurm 3 sn sonraa gidiyo topp 33 te çıktım yalanmı sölicem ya... 5-1 yeniktim e naz 4 golü kastığından dolayı yedim tekrar yapalım maçı 3 tanede avans veriym diyom yok diyo...
ohoooo adamlar final oynuyo bile sir safak senin benle daha yari final macin vardi onu niye yapmadan finale cikiosun ben hamachjide sana msj attim ama cevap vermedin co khakkksizlik oldu
Alıntı yapılan: bestgamer - 04 Mayıs 2007, 21:27:09ohoooo adamlar final oynuyo bile sir safak senin benle daha yari final macin vardi onu niye yapmadan finale cikiosun ben hamachjide sana msj attim ama cevap vermedin co khakkksizlik oldu kanka vaaha bana bısey gelmedı harunda yoktu sende yoktun bızı fınale cıkardılar da keske cıkmasaydım kımlerle ugrasıyoruz
Alıntı yapılan: sir_safak - 04 Mayıs 2007, 21:29:00Alıntı yapılan: bestgamer - 04 Mayıs 2007, 21:27:09ohoooo adamlar final oynuyo bile sir safak senin benle daha yari final macin vardi onu niye yapmadan finale cikiosun ben hamachjide sana msj attim ama cevap vermedin co khakkksizlik oldu kanka vaaha bana bısey gelmedı harunda yoktu sende yoktun bızı fınale cıkardılar da keske cıkmasaydım kımlerle ugrasıyoruz laa olm sana zorlamı yapalım dedim hamzaa o zaman eski rakiplerimize dönelim tekrar final i öyle belirleyelim...
bak kardeşim inatlaşma... benimle.. vermem sana turu falan kafanı yorma