Gönderen Konu: *** FİNAL ***  (Okunma sayısı 6602 defa)

Çevrimdışı bestgamer

• 3. SINIF UYE
  • Puan 1810
    • Profili Görüntüle
*** FİNAL ***
« Yanıtla #12 : 04 Mayıs 2007, 21:27:09 »
ohoooo adamlar final oynuyo bile sir safak senin benle daha yari final macin vardi onu niye yapmadan finale cikiosun ben hamachjide sana msj attim ama cevap vermedin  co khakkksizlik oldu  >:( >:( >:(
yakamozzz

Çevrimdışı masumtilki11

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -7
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
*** FİNAL ***
« Yanıtla #13 : 04 Mayıs 2007, 21:27:32 »
hamza adam gibi geleceksen gel msnye gelmeyeceksen söle mal gibi bekletme beni  >:( >:(

Boss

• Ziyaretçi
*** FİNAL ***
« Yanıtla #14 : 04 Mayıs 2007, 21:28:17 »
arkadaşlarr dk 33 e akdar dayandım kastı vuruoyurm 3 sn sonraa gidiyo topp 33 te çıktım yalanmı sölicem ya... 5-1 yeniktim e naz 4 golü kastığından dolayı yedim tekrar yapalım maçı 3 tanede avans veriym diyom yok diyo...
senceru  aga  dk 33 de  ben 3,0 yenıyordum  sen ne dıon  ılk yarı bıtıme  2 dk kaldı sen cıktın :S ne bastanı ne  tekrarı  sen kımsın bana avans verıyorsun kı

bak cnm benim... ben 7-0 dan maç almış adamım ve hiç bir maçtan çıkmadım bu zamana kadar 33. dk da çıktım kastığı için... o kadar kendine güveniyorsan gel yapalım maçı... burda atıp tutma...

Çevrimdışı sir_safak

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2381
  • ST golcü :=)
    • MSN Messenger - caring.safak@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
*** FİNAL ***
« Yanıtla #15 : 04 Mayıs 2007, 21:29:00 »
ohoooo adamlar final oynuyo bile sir safak senin benle daha yari final macin vardi onu niye yapmadan finale cikiosun ben hamachjide sana msj attim ama cevap vermedin  co khakkksizlik oldu  >:( >:( >:(
kanka  vaaha bana bısey gelmedı  harunda  yoktu sende yoktun bızı fınale cıkardılar   da  keske cıkmasaydım  kımlerle ugrasıyoruz

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
*** FİNAL ***
« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2007, 21:30:09 »
bestte burda bende burdayım istersseniz yarı finalleri yapalım ?
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Boss

• Ziyaretçi
*** FİNAL ***
« Yanıtla #17 : 04 Mayıs 2007, 21:30:43 »
kanka  vaaha bana bısey gelmedı  harunda  yoktu sende yoktun bızı fınale cıkardılar   da  keske cıkmasaydım  kımlerle ugrasıyoruz

laa olm sana zorlamı yapalım dedim hamzaa o zaman eski rakiplerimize dönelim tekrar final i öyle belirleyelim...

Çevrimdışı sir_safak

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2381
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
*** FİNAL ***
« Yanıtla #18 : 04 Mayıs 2007, 21:31:52 »

laa olm sana zorlamı yapalım dedim hamzaa o zaman eski rakiplerimize dönelim tekrar final i öyle belirleyelim...
oyle bısey olmaz  senınle fınalı yaptık  ve  ben 5.1  yendım sen cıktın bu durumda hukmen yenmıs sayılıyorum ;)

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
*** FİNAL ***
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2007, 21:32:08 »
hamza nerede yaw :S
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Boss

• Ziyaretçi
*** FİNAL ***
« Yanıtla #20 : 04 Mayıs 2007, 21:32:47 »
bak kardeşim inatlaşma... benimle.. vermem sana turu falan kafanı yorma ;)

Çevrimdışı bestgamer

• 3. SINIF UYE
  • Puan 1810
    • Profili Görüntüle
*** FİNAL ***
« Yanıtla #21 : 04 Mayıs 2007, 21:33:50 »
kardes yari finalden devam ederiz sen nasil mac yapmadan tur atliyon alhalla >:( bende burdayim fabregasda herkez yari final macini yapsin iste !!
yakamozzz

Çevrimdışı sir_safak

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2381
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
*** FİNAL ***
« Yanıtla #22 : 04 Mayıs 2007, 21:36:37 »
bak kardeşim inatlaşma... benimle.. vermem sana turu falan kafanı yorma ;)
buranın bellı bır kuralları vardır o kuralları sen bıle cıgneyemezsın dk 43  gelmıs sen cıkamazsın oyundan  hee cıkarsan hukmen yenılırsın

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
*** FİNAL ***
« Yanıtla #23 : 04 Mayıs 2007, 21:37:51 »
WALLA BESTGAMERDE BURDA BENDE BURDAYIM YAPALIM YARI FİNALLERİ BENCE EGER FİNALE ŞAFAKLA SENCERU KALIRSA NASIL İSTERLERSE ÖLE DEVAM ETSİNLER
MY GAME İS FAİR PLAYYY !