Alıntı yapılan: xsideboy - 05 Mayıs 2007, 20:19:35Beyler harun yok heralde ben fb macina gidiyorum gece 11 de burdayim ok gelicem arklar cok israr etti karabuk taraftariyiz ama gonlumuzu fenerden yana hamza 30 repi atarsin musait olunca saat 23.00' a kadar harun buraya herhangi bir mesaj göndermez ise bir üst tura senin adını yazacağim kardeşim . şayet bu süre zarfinda harun on. olursa malesef hükmen eleneceksin
Beyler harun yok heralde ben fb macina gidiyorum gece 11 de burdayim ok gelicem arklar cok israr etti karabuk taraftariyiz ama gonlumuzu fenerden yana hamza 30 repi atarsin musait olunca
Osc Çizik Üye
GELDIM HAMZA SIMDI YAPALIM ISTERSEN MSN DEYIM
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 05 Mayıs 2007, 20:24:21GELDIM HAMZA SIMDI YAPALIM ISTERSEN MSN DEYIMufak bir işim var şimdi kradeşm . en geç 2-3 dakika içerisinde biter oke , bitince sana döneceğim ben
Alıntı yapılan: BALLACK - 05 Mayıs 2007, 20:26:02Alıntı yapılan: xsideboy - 05 Mayıs 2007, 20:19:35Beyler harun yok heralde ben fb macina gidiyorum gece 11 de burdayim ok gelicem arklar cok israr etti karabuk taraftariyiz ama gonlumuzu fenerden yana hamza 30 repi atarsin musait olunca saat 23.00' a kadar harun buraya herhangi bir mesaj göndermez ise bir üst tura senin adını yazacağim kardeşim . şayet bu süre zarfinda harun on. olursa malesef hükmen eleneceksin yedek kayıt almazmısın hamza abi
Alıntı yapılan: BALLACK13 - 05 Mayıs 2007, 20:27:08Alıntı yapılan: BALLACK - 05 Mayıs 2007, 20:26:02Alıntı yapılan: xsideboy - 05 Mayıs 2007, 20:19:35Beyler harun yok heralde ben fb macina gidiyorum gece 11 de burdayim ok gelicem arklar cok israr etti karabuk taraftariyiz ama gonlumuzu fenerden yana hamza 30 repi atarsin musait olunca saat 23.00' a kadar harun buraya herhangi bir mesaj göndermez ise bir üst tura senin adını yazacağim kardeşim . şayet bu süre zarfinda harun on. olursa malesef hükmen eleneceksin yedek kayıt almazmısın hamza abisaat 11 ' e kadar beklemek yerine yedek kayit almak daha doğru olur kardeşim , haklisin . birinci yedek kaydi yaptiran fehmi buralardaysa siz girebilirsiniz oke