Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 05 Mayıs 2007, 19:29:38Bİ MAÇ DAHA KALDI SANIRIM OYNANMIYAN HAMZA BI CEYREK FINALE GECELIM tamam kardeşim . ikinci tur eşleşmelerini belirle o zaman sen , bu maçin galibi ile bu turda galip gelen bir katilimcimizi eşleştirirz
Bİ MAÇ DAHA KALDI SANIRIM OYNANMIYAN HAMZA BI CEYREK FINALE GECELIM
TBRIKLER EMRE BENIM ISIM BITTI HAMZA CEKIYORUM KURALARI
beşiktaşlı emre 2 - 2 meeertt (4 - 2 ) penaltılarçeyrek finale bjkli emre çıkmıştır.
Alıntı yapılan: BALLACK - 05 Mayıs 2007, 19:30:55Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 05 Mayıs 2007, 19:29:38Bİ MAÇ DAHA KALDI SANIRIM OYNANMIYAN HAMZA BI CEYREK FINALE GECELIM tamam kardeşim . ikinci tur eşleşmelerini belirle o zaman sen , bu maçin galibi ile bu turda galip gelen bir katilimcimizi eşleştirirz BENIM UFAK BIR ISIM VAR HAMZA SEN BELIRLE ISTERSEN ?_
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 05 Mayıs 2007, 19:36:19Alıntı yapılan: BALLACK - 05 Mayıs 2007, 19:30:55Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 05 Mayıs 2007, 19:29:38Bİ MAÇ DAHA KALDI SANIRIM OYNANMIYAN HAMZA BI CEYREK FINALE GECELIM tamam kardeşim . ikinci tur eşleşmelerini belirle o zaman sen , bu maçin galibi ile bu turda galip gelen bir katilimcimizi eşleştirirz BENIM UFAK BIR ISIM VAR HAMZA SEN BELIRLE ISTERSEN ?_mesaji gönderdiğin sırada buraya bakmadim kardeşim , şimdi işin bitmiş sanirim , bekliyoruz eşleşmeleri . kolay gelsin
Biz cemalle 184 un finaline giriyoruz