Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 17 Haziran 2007, 23:10:27Alıntı yapılan: bestgamer - 17 Haziran 2007, 23:08:54Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 17 Haziran 2007, 23:08:01Alıntı yapılan: bestgamer - 17 Haziran 2007, 23:05:24Hamza bundan sonra bi tane daha ffc acilicak mi __?AÇARIZ KOCUM sen cok konusma gel msn neye yari kalan macimzi yapalim da imzani vereyim __! YOK O MACI SAYMAM BEN ACAYIP KASIYODU ZATEN BASTAN OYNARSAK GELYAPALIM hehehe baslarim senin saymana oynamassan hükmen 3-0___"""senin bu bahanellerinden biktim zaten hadi gel 75dk oynicaz 2-0 ____!_!__!_!
Alıntı yapılan: bestgamer - 17 Haziran 2007, 23:08:54Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 17 Haziran 2007, 23:08:01Alıntı yapılan: bestgamer - 17 Haziran 2007, 23:05:24Hamza bundan sonra bi tane daha ffc acilicak mi __?AÇARIZ KOCUM sen cok konusma gel msn neye yari kalan macimzi yapalim da imzani vereyim __! YOK O MACI SAYMAM BEN ACAYIP KASIYODU ZATEN BASTAN OYNARSAK GELYAPALIM
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 17 Haziran 2007, 23:08:01Alıntı yapılan: bestgamer - 17 Haziran 2007, 23:05:24Hamza bundan sonra bi tane daha ffc acilicak mi __?AÇARIZ KOCUM sen cok konusma gel msn neye yari kalan macimzi yapalim da imzani vereyim __!
Alıntı yapılan: bestgamer - 17 Haziran 2007, 23:05:24Hamza bundan sonra bi tane daha ffc acilicak mi __?AÇARIZ KOCUM
Hamza bundan sonra bi tane daha ffc acilicak mi __?
eywallah cemal 3 maci da 3-0 hükmen sen bilirsin _!
BIG SEXY:4-3:TUĞKAN
Hamza 1 - 2 hasanson zamanlarda hiç bu kadar şanssiz olduğum bir karşılaşma oynadiğimi hatirlamiyorum . kaleci ile karşı karşıya kaldiğim pozisyonlarin sadece 1 tanesini gole çevirebildim . istatistiklerde yukarda . olmayinca olmuyor artik .sağlik olsn diyelim . final oynamak kısmet değilmiş demekki. her ne kadar şanssiz olsamda sende çok iyi mücadele ettin hasan . kutluyorum kardeşim
Alıntı yapılan: BALLACK - 17 Haziran 2007, 23:33:45Hamza 1 - 2 hasanson zamanlarda hiç bu kadar şanssiz olduğum bir karşılaşma oynadiğimi hatirlamiyorum . kaleci ile karşı karşıya kaldiğim pozisyonlarin sadece 1 tanesini gole çevirebildim . istatistiklerde yukarda . olmayinca olmuyor artik .sağlik olsn diyelim . final oynamak kısmet değilmiş demekki. her ne kadar şanssiz olsamda sende çok iyi mücadele ettin hasan . kutluyorum kardeşim evet şanszdn bu maçtabnde de nasıl olduysa şans vardı ---özellikle ilk gol---gsl maçtı saol
Alıntı yapılan: hasanklkn - 17 Haziran 2007, 23:35:59Alıntı yapılan: BALLACK - 17 Haziran 2007, 23:33:45Hamza 1 - 2 hasanson zamanlarda hiç bu kadar şanssiz olduğum bir karşılaşma oynadiğimi hatirlamiyorum . kaleci ile karşı karşıya kaldiğim pozisyonlarin sadece 1 tanesini gole çevirebildim . istatistiklerde yukarda . olmayinca olmuyor artik .sağlik olsn diyelim . final oynamak kısmet değilmiş demekki. her ne kadar şanssiz olsamda sende çok iyi mücadele ettin hasan . kutluyorum kardeşim evet şanszdn bu maçtabnde de nasıl olduysa şans vardı ---özellikle ilk gol---gsl maçtı saol evet . kaleden kaleye gol yedim malesef . neyse sağlik olsun diyelim . finalde başarilar diliyorum kardeşim