harun : 5 asil fifacı : 3 bu çok çirkef bi adam çok balıydın ayakları fln yaptı sinirledim tkrar yapalım dedimharun : 3 asil fifacı : 0 3 -0 da kaçtı maçtan sonra ben barcayı alıordum o da m.unıtedi sen barcasız hiçsn sen oynamayı bilmiorusn fln dedi herkes barcayı alır saten hep bölesiniz barca olmnayınca foyanız ortaya çıkar meesi eto nerden vursa gol oluor ztn dedi öle sinir oldumki gel yine yapcaz dedim bu sefr barcayı almıcam dedim mençıstıtır alcam dedim o da ok dedi takımları seçerken mençıstırı aldım o da barcayı aldı bende iiyi dedim oynadıkharun : 4 ( man.unıted ) asil fifacı : 3 ( barca )ve inanırmısınız bu maçtan sonra bile hala utanmadan knştu ben hayatımda bu akdar çirkef fifacı görmedim !
Alıntı yapılan: Harun - 29 Haziran 2007, 12:02:03harun : 5 asil fifacı : 3 bu çok çirkef bi adam çok balıydın ayakları fln yaptı sinirledim tkrar yapalım dedimharun : 3 asil fifacı : 0 3 -0 da kaçtı maçtan sonra ben barcayı alıordum o da m.unıtedi sen barcasız hiçsn sen oynamayı bilmiorusn fln dedi herkes barcayı alır saten hep bölesiniz barca olmnayınca foyanız ortaya çıkar meesi eto nerden vursa gol oluor ztn dedi öle sinir oldumki gel yine yapcaz dedim bu sefr barcayı almıcam dedim mençıstıtır alcam dedim o da ok dedi takımları seçerken mençıstırı aldım o da barcayı aldı bende iiyi dedim oynadıkharun : 4 ( man.unıted ) asil fifacı : 3 ( barca )ve inanırmısınız bu maçtan sonra bile hala utanmadan knştu ben hayatımda bu akdar çirkef fifacı görmedim !bende senin kadar sahtekar barçayı almadan nasıl zorlandın ama Barçayı alanların hiçbiri oynamayı bilmiyor başka takım verdin mi hemen yenilirler zaten bala salladı golleri gol atmayı bilmiyo golü izletiyo hıyar daha ne diyim r.dinhoyla son maçta bir çaktım kaleci şaştı kaldı hahaha hayatımda ilk defa barçayı aldım zor yendi onunla bile adah ne diyeyim sana EZİK..!!
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: liverpool_fc - 29 Haziran 2007, 12:05:15Alıntı yapılan: Harun - 29 Haziran 2007, 12:02:03harun : 5 asil fifacı : 3 bu çok çirkef bi adam çok balıydın ayakları fln yaptı sinirledim tkrar yapalım dedimharun : 3 asil fifacı : 0 3 -0 da kaçtı maçtan sonra ben barcayı alıordum o da m.unıtedi sen barcasız hiçsn sen oynamayı bilmiorusn fln dedi herkes barcayı alır saten hep bölesiniz barca olmnayınca foyanız ortaya çıkar meesi eto nerden vursa gol oluor ztn dedi öle sinir oldumki gel yine yapcaz dedim bu sefr barcayı almıcam dedim mençıstıtır alcam dedim o da ok dedi takımları seçerken mençıstırı aldım o da barcayı aldı bende iiyi dedim oynadıkharun : 4 ( man.unıted ) asil fifacı : 3 ( barca )ve inanırmısınız bu maçtan sonra bile hala utanmadan knştu ben hayatımda bu akdar çirkef fifacı görmedim !bende senin kadar sahtekar barçayı almadan nasıl zorlandın ama Barçayı alanların hiçbiri oynamayı bilmiyor başka takım verdin mi hemen yenilirler zaten bala salladı golleri gol atmayı bilmiyo golü izletiyo hıyar daha ne diyim r.dinhoyla son maçta bir çaktım kaleci şaştı kaldı hahaha hayatımda ilk defa barçayı aldım zor yendi onunla bile adah ne diyeyim sana EZİK..!!haddini aşıyosun ama Hamza banla şunu artık baksana hakaret ediyo resmen
Alıntı yapılan: devil - 29 Haziran 2007, 12:06:33Alıntı yapılan: liverpool_fc - 29 Haziran 2007, 12:05:15Alıntı yapılan: Harun - 29 Haziran 2007, 12:02:03harun : 5 asil fifacı : 3 bu çok çirkef bi adam çok balıydın ayakları fln yaptı sinirledim tkrar yapalım dedimharun : 3 asil fifacı : 0 3 -0 da kaçtı maçtan sonra ben barcayı alıordum o da m.unıtedi sen barcasız hiçsn sen oynamayı bilmiorusn fln dedi herkes barcayı alır saten hep bölesiniz barca olmnayınca foyanız ortaya çıkar meesi eto nerden vursa gol oluor ztn dedi öle sinir oldumki gel yine yapcaz dedim bu sefr barcayı almıcam dedim mençıstıtır alcam dedim o da ok dedi takımları seçerken mençıstırı aldım o da barcayı aldı bende iiyi dedim oynadıkharun : 4 ( man.unıted ) asil fifacı : 3 ( barca )ve inanırmısınız bu maçtan sonra bile hala utanmadan knştu ben hayatımda bu akdar çirkef fifacı görmedim !bende senin kadar sahtekar barçayı almadan nasıl zorlandın ama Barçayı alanların hiçbiri oynamayı bilmiyor başka takım verdin mi hemen yenilirler zaten bala salladı golleri gol atmayı bilmiyo golü izletiyo hıyar daha ne diyim r.dinhoyla son maçta bir çaktım kaleci şaştı kaldı hahaha hayatımda ilk defa barçayı aldım zor yendi onunla bile adah ne diyeyim sana EZİK..!!haddini aşıyosun ama Hamza banla şunu artık baksana hakaret ediyo resmenKUSRA BAKMA AMA ONA HAKARET EDEN SENSİN SUAN
annnende öle diyodu harun ama yatağa girince sustu
Alıntı yapılan: Crime - 29 Haziran 2007, 12:07:22Alıntı yapılan: devil - 29 Haziran 2007, 12:06:33Alıntı yapılan: liverpool_fc - 29 Haziran 2007, 12:05:15Alıntı yapılan: Harun - 29 Haziran 2007, 12:02:03harun : 5 asil fifacı : 3 bu çok çirkef bi adam çok balıydın ayakları fln yaptı sinirledim tkrar yapalım dedimharun : 3 asil fifacı : 0 3 -0 da kaçtı maçtan sonra ben barcayı alıordum o da m.unıtedi sen barcasız hiçsn sen oynamayı bilmiorusn fln dedi herkes barcayı alır saten hep bölesiniz barca olmnayınca foyanız ortaya çıkar meesi eto nerden vursa gol oluor ztn dedi öle sinir oldumki gel yine yapcaz dedim bu sefr barcayı almıcam dedim mençıstıtır alcam dedim o da ok dedi takımları seçerken mençıstırı aldım o da barcayı aldı bende iiyi dedim oynadıkharun : 4 ( man.unıted ) asil fifacı : 3 ( barca )ve inanırmısınız bu maçtan sonra bile hala utanmadan knştu ben hayatımda bu akdar çirkef fifacı görmedim !bende senin kadar sahtekar barçayı almadan nasıl zorlandın ama Barçayı alanların hiçbiri oynamayı bilmiyor başka takım verdin mi hemen yenilirler zaten bala salladı golleri gol atmayı bilmiyo golü izletiyo hıyar daha ne diyim r.dinhoyla son maçta bir çaktım kaleci şaştı kaldı hahaha hayatımda ilk defa barçayı aldım zor yendi onunla bile adah ne diyeyim sana EZİK..!!haddini aşıyosun ama Hamza banla şunu artık baksana hakaret ediyo resmenKUSRA BAKMA AMA ONA HAKARET EDEN SENSİN SUAN ben ne hakaret ettim apo saçmalıyosun yine
Alıntı yapılan: liverpool_fc - 29 Haziran 2007, 12:06:42annnende öle diyodu harun ama yatağa girince sustusen ne diysun lan şerefsiz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alıntı yapılan: devil - 29 Haziran 2007, 12:08:15Alıntı yapılan: Crime - 29 Haziran 2007, 12:07:22Alıntı yapılan: devil - 29 Haziran 2007, 12:06:33Alıntı yapılan: liverpool_fc - 29 Haziran 2007, 12:05:15Alıntı yapılan: Harun - 29 Haziran 2007, 12:02:03harun : 5 asil fifacı : 3 bu çok çirkef bi adam çok balıydın ayakları fln yaptı sinirledim tkrar yapalım dedimharun : 3 asil fifacı : 0 3 -0 da kaçtı maçtan sonra ben barcayı alıordum o da m.unıtedi sen barcasız hiçsn sen oynamayı bilmiorusn fln dedi herkes barcayı alır saten hep bölesiniz barca olmnayınca foyanız ortaya çıkar meesi eto nerden vursa gol oluor ztn dedi öle sinir oldumki gel yine yapcaz dedim bu sefr barcayı almıcam dedim mençıstıtır alcam dedim o da ok dedi takımları seçerken mençıstırı aldım o da barcayı aldı bende iiyi dedim oynadıkharun : 4 ( man.unıted ) asil fifacı : 3 ( barca )ve inanırmısınız bu maçtan sonra bile hala utanmadan knştu ben hayatımda bu akdar çirkef fifacı görmedim !bende senin kadar sahtekar barçayı almadan nasıl zorlandın ama Barçayı alanların hiçbiri oynamayı bilmiyor başka takım verdin mi hemen yenilirler zaten bala salladı golleri gol atmayı bilmiyo golü izletiyo hıyar daha ne diyim r.dinhoyla son maçta bir çaktım kaleci şaştı kaldı hahaha hayatımda ilk defa barçayı aldım zor yendi onunla bile adah ne diyeyim sana EZİK..!!haddini aşıyosun ama Hamza banla şunu artık baksana hakaret ediyo resmenKUSRA BAKMA AMA ONA HAKARET EDEN SENSİN SUAN ben ne hakaret ettim apo saçmalıyosun yine DEVİL SAAN DEMİYORUM LİVERPOOLA DİYORUM YANLIS MESAJI ALINTI YAPIM :d