Alıntı yapılan: Harun - 29 Haziran 2007, 13:51:27anlamadım ahmet ?harun sence saçma değilmi bu düzen kaytılar bi tel flaan verinde önceden yerimizi ayırtalım turnuvaya soradan açıkta kalmayalım
anlamadım ahmet ?
Alıntı yapılan: amett - 29 Haziran 2007, 13:53:26Alıntı yapılan: Harun - 29 Haziran 2007, 13:51:27anlamadım ahmet ?harun sence saçma değilmi bu düzen kaytılar bi tel flaan verinde önceden yerimizi ayırtalım turnuvaya soradan açıkta kalmayalım ametim bi önceki ffc nin finaline bakarsa annarsın belki çunki herkes cumaya gitti fenerkalda açmş hepimiz gircektik turnuvaya cumadan sonra ffc ye gelceklerdi bu fenerkralın ismini yazdıkları yani bu istisnadır herzaman olmaz böle
Osc Çizik Üye
şimdi benm kaydım sayılmadı mı
adu[email protected]
hamza gel şu finali yapalım önce
Alıntı yapılan: amett - 29 Haziran 2007, 13:53:26Alıntı yapılan: Harun - 29 Haziran 2007, 13:51:27anlamadım ahmet ?harun sence saçma değilmi bu düzen kaytılar bi tel flaan verinde önceden yerimizi ayırtalım turnuvaya soradan açıkta kalmayalım amet kardeşim bir önceki ffc nin finaline bi bak istersen . turnuvayi ben cumadan gelince açacağimi söylemiştim fakat fenerkral benden önce açip bizleri kayit etmiş . sende katilmak istiyorsan 12 kişilik yapabiliriz