Alıntı yapılan: nic_ufuk - 20 Ekim 2007, 20:00:10Alpergüwen - NicuFuKKarşıda yama olduğu için maçı hükmen kazanmamı istedi..Rakibine yamasini nasil silmesi gerektiğini söylemiştim . Denemediniz mi tekrar
Alpergüwen - NicuFuKKarşıda yama olduğu için maçı hükmen kazanmamı istedi..
Alıntı yapılan: BALLACK - 20 Ekim 2007, 20:01:06Alıntı yapılan: nic_ufuk - 20 Ekim 2007, 20:00:10Alpergüwen - NicuFuKKarşıda yama olduğu için maçı hükmen kazanmamı istedi..Rakibine yamasini nasil silmesi gerektiğini söylemiştim . Denemediniz mi tekrar denedik yine olmadı
bogart- ballack maçı ne oldu nicufuk hükmen çıktıcemal suan başka maçta sanırımomessiah-murat sanırım yeni rakibi onlardanda bir haber yok suan bi mesaj gelmesse elenicek ikiside
Ömessiah'a yeni rakip buldum . az önce murat ile girdiler maça Alıntı yapılan: Scarymovie - 20 Ekim 2007, 20:07:14bogart- ballack maçı ne oldu nicufuk hükmen çıktıcemal suan başka maçta sanırımomessiah-murat sanırım yeni rakibi onlardanda bir haber yok suan bi mesaj gelmesse elenicek ikiside
Alıntı yapılan: BALLACK - 20 Ekim 2007, 20:08:24Ömessiah'a yeni rakip buldum . az önce murat ile girdiler maça Alıntı yapılan: Scarymovie - 20 Ekim 2007, 20:07:14bogart- ballack maçı ne oldu nicufuk hükmen çıktıcemal suan başka maçta sanırımomessiah-murat sanırım yeni rakibi onlardanda bir haber yok suan bi mesaj gelmesse elenicek ikisideo zamanomessiah-murat maçtalarcemal-3cey maçında cemal başka bir maçında suanbogart-ballack maçındadA BOGART YOK BÜTÜN sonuçlar gelene kadar beklicez bogartı hala bi mesaj atmassa elenir hükmen
Alıntı yapılan: Scarymovie - 20 Ekim 2007, 20:10:27Alıntı yapılan: BALLACK - 20 Ekim 2007, 20:08:24Ömessiah'a yeni rakip buldum . az önce murat ile girdiler maça Alıntı yapılan: Scarymovie - 20 Ekim 2007, 20:07:14bogart- ballack maçı ne oldu nicufuk hükmen çıktıcemal suan başka maçta sanırımomessiah-murat sanırım yeni rakibi onlardanda bir haber yok suan bi mesaj gelmesse elenicek ikisideo zamanomessiah-murat maçtalarcemal-3cey maçında cemal başka bir maçında suanbogart-ballack maçındadA BOGART YOK BÜTÜN sonuçlar gelene kadar beklicez bogartı hala bi mesaj atmassa elenir hükmen birde nicufuk hükmen çıktı
ya benim rakip maçtan çıkamadı