AKYOLLU :1 ONÜÇ :1ONÜÇ :2 AKYOLLU:42 PUAN KAYBETTİM AMA SAĞLIK OLSUN İLK HAFTALAR BÖLE OLUR ZATEN ONÜÇ İYİ MÜCADELE ETTİ TEBRİK EDERİM KALAN MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM
DARK : 0-3 MASMAS : 5-1 DARKGERİ KALAN HAFTALARDA DARK KARDEŞİME BAŞARILAR DİLERİM...
tebrikler mas ve akyollu we8 de daha güzel maçlar bizleri bekliyor. :)hamza ben bu akşam 21 den itibaren gece 3 e kadar filan müsait olurum yarın da öğlen 13den akşam 18.30 a kadar nasıl uyarsa sana
Alıntı yapılan: akyollu - 11 Mart 2007, 23:23:14AKYOLLU :1 ONÜÇ :1ONÜÇ :2 AKYOLLU:42 PUAN KAYBETTİM AMA SAĞLIK OLSUN İLK HAFTALAR BÖLE OLUR ZATEN ONÜÇ İYİ MÜCADELE ETTİ TEBRİK EDERİM KALAN MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM tebrik ederim akyollu kardeşim
kabus gibi bir krallık macından sonra yine kabus gibi baslayan bir lig macı olacak gibiydi...ama olmadı...kemal kardeşim cok ii bir oyuncu ve cok centilmen kendisini tekrar kutluyorum...ligin ilerleyen haftalarında bu puan kaybını telafi edecegini biliorum...ultrahüseyin:1 kemal:0kemal:1 ultrahüseyin:3
GANYAN 78 : 4 HAMZA : 1rövanşı çarşamba yapıcaz inşallah...hamza son vuruşlara kadar cok başarılı geliyor ama değerlendiremiyor.En azından 3-4 tane karşı karşıya kaçırdı.inşallah yakın zamanda atacak onları...maç için teşekkürler.....
Alıntı yapılan: MaS - 11 Mart 2007, 23:44:31DARK : 0-3 MASMAS : 5-1 DARKGERİ KALAN HAFTALARDA DARK KARDEŞİME BAŞARILAR DİLERİM...tebrik ederim mas kardeşim . dark kardeşimizin performasinnda son haftalarda gözle görülür bir düşüş var sanirim
Alıntı yapılan: ultrahuseyin - 12 Mart 2007, 18:13:57kabus gibi bir krallık macından sonra yine kabus gibi baslayan bir lig macı olacak gibiydi...ama olmadı...kemal kardeşim cok ii bir oyuncu ve cok centilmen kendisini tekrar kutluyorum...ligin ilerleyen haftalarında bu puan kaybını telafi edecegini biliorum...ultrahüseyin:1 kemal:0kemal:1 ultrahüseyin:3TEBRİKLER KARDEŞİM