S.a beyler.Ben sizinle maç yapmaya hazırım.Eşleştigim arkadasla bugun onada uygunsa 9.00 dan sonraki saatlerde yapacagız İşallah.Rakibimi bekliyorum.
Alıntı yapılan: Abdullah - 04 Şubat 2007, 14:03:07S.a beyler.Ben sizinle maç yapmaya hazırım.Eşleştigim arkadasla bugun onada uygunsa 9.00 dan sonraki saatlerde yapacagız İşallah.Rakibimi bekliyorum.tamam abdullah kardeş rakibin benim heralde müsaitim pazartesi yani bugün saat 21:00 da bekliom seni.sabaha kadar yolu var
Alıntı yapılan: mehmetsen10 - 05 Şubat 2007, 20:40:34Alıntı yapılan: Abdullah - 04 Şubat 2007, 14:03:07S.a beyler.Ben sizinle maç yapmaya hazırım.Eşleştigim arkadasla bugun onada uygunsa 9.00 dan sonraki saatlerde yapacagız İşallah.Rakibimi bekliyorum.tamam abdullah kardeş rakibin benim heralde müsaitim pazartesi yani bugün saat 21:00 da bekliom seni.sabaha kadar yolu var mehmet kardeşim bugünkü maçında başarılar dilerim sana ikinci hafta maçın benimle üç puan alırsın umarım bugünkü maçından
ultraslanı goren var mı
Alıntı yapılan: DARK - 05 Şubat 2007, 20:43:24Alıntı yapılan: mehmetsen10 - 05 Şubat 2007, 20:40:34Alıntı yapılan: Abdullah - 04 Şubat 2007, 14:03:07S.a beyler.Ben sizinle maç yapmaya hazırım.Eşleştigim arkadasla bugun onada uygunsa 9.00 dan sonraki saatlerde yapacagız İşallah.Rakibimi bekliyorum.tamam abdullah kardeş rakibin benim heralde müsaitim pazartesi yani bugün saat 21:00 da bekliom seni.sabaha kadar yolu var mehmet kardeşim bugünkü maçında başarılar dilerim sana ikinci hafta maçın benimle üç puan alırsın umarım bugünkü maçından sağolasın dark arkadaşım .beklioz işte rakibi hele bi yapam şu ilk maçı sonra sıra sanada gelecek..hehehehAlıntı yapılan: rdgnblt - 05 Şubat 2007, 20:54:27mehmet kardeşim gel senle önden bir iki ısınma maçları yapalım birbirimizi tanıyalım gerçek maçımız dahada çekişmeli geçer
mehmet kardeşim gel senle önden bir iki ısınma maçları yapalım birbirimizi tanıyalım gerçek maçımız dahada çekişmeli geçer
.selam hamza bu akşam gece çalışıyorum ama 19.00 a kadar musaitim yada yarin 15den sonra bütün gün..ne zaman sana uyarsa o zaman yapalım...kendine iyi bak...