2. haftayla ilgili sorunu olan varsa buraya yazsın arkadaşlar kilitledim
Alıntı yapılan: rdgnblt - 16 Şubat 2007, 19:30:512. haftayla ilgili sorunu olan varsa buraya yazsın arkadaşlar kilitledim erdoğan ben 2.ve15.hafta maçlarının sonunda oluşan fikstür ü yaptım.ama konu kitlenmiş o yüzden koyamıyorum.onu bi halletsek yaw tüm arkadaşlara 3.ve 16.hafta maçlarında başarılar diliyorum...CHAKALL arkadaşım maçımızı dört gözle bekliyorum.şimdiden kusura bakma yenerim filan... yenersem kızma tamam mı . heheheh
MAS 6-1 ABDULLAHABDULLAH 2-5 MAS
Alıntı yapılan: mehmetsen10 - 16 Şubat 2007, 21:03:00Alıntı yapılan: rdgnblt - 16 Şubat 2007, 19:30:512. haftayla ilgili sorunu olan varsa buraya yazsın arkadaşlar kilitledim erdoğan ben 2.ve15.hafta maçlarının sonunda oluşan fikstür ü yaptım.ama konu kitlenmiş o yüzden koyamıyorum.onu bi halletsek yaw tüm arkadaşlara 3.ve 16.hafta maçlarında başarılar diliyorum...CHAKALL arkadaşım maçımızı dört gözle bekliyorum.şimdiden kusura bakma yenerim filan... yenersem kızma tamam mı . hehehehkilidi açtim kardeşim
Alıntı yapılan: MaS - 16 Şubat 2007, 22:32:47MAS 6-1 ABDULLAHABDULLAH 2-5 MAS tebrik ederim mas kardeşim , skor tahminlerimde yanilmadiğimi bir kez daha göstermiş oldum
ee arkadaşlar maçlar nasıl gidiyo