evet deplasman takımlarının galip geldiği 5. ve 18. hafta mucadelesinden yapılan ilk maçın skorunu yazıyorumerdoğan 0halil 1halil 2erdoğan 7ilk maça sinirlenip ikincide patladım halil i de tebrik ederim sadece orta kafayla yurumes bu iş halil [/quot yoruma başlayabiliriz ilk macta ben deplasmanda ve erdogan bi hava tabi yencem falan emin oynadık bi cok pozisyon kacırdım ve defansı saglam tuttum 1-0 yendim sonra erdogan küplere bindi bi sinir bi sinir bende dalgaya vurdum sonra ikinci macta ben rahat cıkınca o da bi gayret var tabi ilk yarı 3-1 sonra bilirsiniz erdoganın balını attıgı goller sonuc 7 oldu olsun dedim napalım ..ayrıca orta kafa gol senn de yaptıgın bi taktik kendisi soldan oynuyo sürekli bana diyo herşeyden öncesi cok zevkli mac oldu hele 2.mac saol
MAS ERDİ BALIK YAA ATTIĞI GOLLERİ Bİ GÖRSEN YARDIMCI OLUYOZ ATSIN DİYE HATTA
ya bırak halil bunları 7 nin 3 ü bal olsa hadi bırak dordunu atmasam 3 2
evet deplasman takımlarının galip geldiği 5. ve 18. hafta mucadelesinden yapılan ilk maçın skorunu yazıyorumerdoğan 0halil 1halil 2erdoğan 7ilk maça sinirlenip ikincide patladım halil i de tebrik ederim sadece orta kafayla yurumes bu iş halil