Alıntı yapılan: mumYA.13 - 14 Mayıs 2008, 18:02:16Alıntı yapılan: R3s0rces - 14 Mayıs 2008, 16:49:00tmmtmm da hocam son gun nezmn bıtmedımı daha . ıspanya kupasındada bole oldu. son gun pazatesı dedınız cemalakko'yla macı dun yaptık aslında ben 3-0 hukmen yenmıstım.yınede dun oynadım ve 3-1 yenılıp elendım buna ne dıyosun adam bı hafta sonra geldı zmn dolmasına rahmen eledı benı ama ben hukmen yenmıstım.bunlar sızın zamanı aksatıgınız ıcın oluyo hep ya oraya gunu yazın yada son gun dıye bı konu acın olmz bole !.. birader bizimde işimiz zor o kdr turnuva o kdr kişi elimizden geleni yapmaya çalışıoruz sanırım black turnuvanın kurucusu blli nedenlerle giremio son zamanlardır bn yardımcı Olacam Son Gün 16.05.2008 Cuma Yapmyan Elenirr
Alıntı yapılan: R3s0rces - 14 Mayıs 2008, 16:49:00tmmtmm da hocam son gun nezmn bıtmedımı daha . ıspanya kupasındada bole oldu. son gun pazatesı dedınız cemalakko'yla macı dun yaptık aslında ben 3-0 hukmen yenmıstım.yınede dun oynadım ve 3-1 yenılıp elendım buna ne dıyosun adam bı hafta sonra geldı zmn dolmasına rahmen eledı benı ama ben hukmen yenmıstım.bunlar sızın zamanı aksatıgınız ıcın oluyo hep ya oraya gunu yazın yada son gun dıye bı konu acın olmz bole !..
tmm
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: R3s0rces - 14 Mayıs 2008, 18:51:06Alıntı yapılan: mumYA.13 - 14 Mayıs 2008, 18:02:16Alıntı yapılan: R3s0rces - 14 Mayıs 2008, 16:49:00tmmtmm da hocam son gun nezmn bıtmedımı daha . ıspanya kupasındada bole oldu. son gun pazatesı dedınız cemalakko'yla macı dun yaptık aslında ben 3-0 hukmen yenmıstım.yınede dun oynadım ve 3-1 yenılıp elendım buna ne dıyosun adam bı hafta sonra geldı zmn dolmasına rahmen eledı benı ama ben hukmen yenmıstım.bunlar sızın zamanı aksatıgınız ıcın oluyo hep ya oraya gunu yazın yada son gun dıye bı konu acın olmz bole !.. birader bizimde işimiz zor o kdr turnuva o kdr kişi elimizden geleni yapmaya çalışıoruz sanırım black turnuvanın kurucusu blli nedenlerle giremio son zamanlardır bn yardımcı Olacam Son Gün 16.05.2008 Cuma Yapmyan Elenirr kac tane turnuva varda sankı.savun ma onu.ılgılenmıyo ıste turnuvayla nese tbrıkler arkadas 1-0 yendı benı cok da sevındı hep bole yenıyo mus ondan.bıdaha kımle eslesırsem esleseyım bılerek yenılecem yok sevıniyolar
Tebrikler Engin
rakip yok.. hükmen yazıp kaçmakla olmaz bu işler..