Alıntı yapılan: big sexykn - 06 Şubat 2007, 19:41:22Alıntı yapılan: Burqi - 06 Şubat 2007, 16:18:33aheahehaehe gozunuz mor oldumu la 7-1 Daktım adama hahuauhuahsabah sabah uykudan kalkar kalkmaz zorla maç yaptırıyosun bide terbiyesizce laflar ediyosun.Bi daha karşılaşırsak kim kime takıyo görücez..Beni yenmek amma başarıymış be ne kadar büyüttünüz.E doğaldır tabi yenilen BEN'im ha ha ha cok komik BEN de yeni KALKMISTIM HATIRLATIRIM
Alıntı yapılan: Burqi - 06 Şubat 2007, 16:18:33aheahehaehe gozunuz mor oldumu la 7-1 Daktım adama hahuauhuahsabah sabah uykudan kalkar kalkmaz zorla maç yaptırıyosun bide terbiyesizce laflar ediyosun.Bi daha karşılaşırsak kim kime takıyo görücez..Beni yenmek amma başarıymış be ne kadar büyüttünüz.E doğaldır tabi yenilen BEN'im
aheahehaehe gozunuz mor oldumu la 7-1 Daktım adama hahuauhuah
Alıntı yapılan: Burqi - 07 Şubat 2007, 11:11:15Alıntı yapılan: big sexykn - 06 Şubat 2007, 19:41:22Alıntı yapılan: Burqi - 06 Şubat 2007, 16:18:33aheahehaehe gozunuz mor oldumu la 7-1 Daktım adama hahuauhuahsabah sabah uykudan kalkar kalkmaz zorla maç yaptırıyosun bide terbiyesizce laflar ediyosun.Bi daha karşılaşırsak kim kime takıyo görücez..Beni yenmek amma başarıymış be ne kadar büyüttünüz.E doğaldır tabi yenilen BEN'im ha ha ha cok komik BEN de yeni KALKMISTIM HATIRLATIRIMYENİ KALKTIYSAN BANA NE KARDEŞİM BEN Mİ YAPALIM DEDİM