Gönderen Konu: CEMALAKKO OYUNSİTENİZ.COM A GERİ GELSİN Mİ ?  (Okunma sayısı 4216 defa)

Çevrimdışı champ1on

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 4
  • Champ1on
    • MSN Messenger - championyusufg@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
CEMALAKKO OYUNSİTENİZ.COM A GERİ GELSİN Mİ ?
« Yanıtla #48 : 24 Haziran 2007, 11:53:13 »
yav gelmesin bu siteye geldiğinden beri kavga çıkarttı,küfür etti,msnden bana küfürler etti,sövdü,(ss elimde),herşeyi yaptı.bence katkısından önce adam olmasına bakılmalı.

champion bence en kimsenin adamlıgını sorgulama .kimse bir diğer insanın adamlıgını sorgulama hakkına sahip değildir.
sen de öylesin floodların sayesinde.bakın bu siteyi siz küfür edin diye kurmadı hamza abi.siz burada eğlenin,tartışın,arkadaşlık ortamı yaratmak için vb şeyler için kurdu.ama sen ve cemal bu sitedeki huzuru,eğlenceyi,sohbeti,arkadaşlık ortamını bozup arkadaşları düşman ediyorsunuz.eğer bunları istiyorsanız size 100.000 site veririm küfür ediceksiniz sırf bunun için site var.ama yeterki buranın huzurunu kaçırmayın!

bu arada uğur'u çok iyi anlıyorum.o şeyleri ben de yaşadım.

Red Places

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 24 Haziran 2007, 11:53:47 »
UĞUR KARDEŞİM HİÇ MERAK ETME BOŞ BOŞUNA ANKET AÇIYORLAR BU SİTEDE BAN İŞLERİNİ HAMZA VE BEN VERİYORUM BİZİM KARARIMZI İSE BANDIR AÇILMIYACAKTIR SÜRECİ BOYUNCA  ;)

YAW KORSAN 5 GUNLUK BAN ICIN SITELER ARASI TRUNUVA GITTI..! BASLICAM BOYLE ISE IKI ADAM ISTEMIYO DIYE BANLANIYORUM LANET OLSUN BOYLE SEYE YA.!

Çevrimdışı Nightmare

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2709
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 24 Haziran 2007, 11:54:01 »
BU KONU GEREKSİZ OLDUGU İÇİN GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUNA YOLLADIM KORSAN KLAVUZ TEKRAR BURAYA ALDI BU KONU ÇOK SAÇMA GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUNA YOLLAYIP KİLİTLİYORUM ŞİMDİ

UĞUR KARDEŞİM HİÇ MERAK ETME BOŞ BOŞUNA ANKET AÇIYORLAR BU SİTEDE BAN İŞLERİNİ HAMZA VE BEN VERİYORUM BİZİM KARARIMZI İSE BANDIR AÇILMIYACAKTIR SÜRECİ BOYUNCA  ;)