Gönderen Konu: DEMON NE YAPIYOSUN !!!  (Okunma sayısı 1506 defa)

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
DEMON NE YAPIYOSUN !!!
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2007, 17:55:47 »
sizin yapacağınızın işin a-----q emi   cemal  adam açmış bırak bir dahaki turnuvayı yaaprsın  alın turnuvayı başınıza çalın olmuyom lan kayıt iftara az vakit kala bozdunuz sinirlerimi  sokcam turnuvanıza

salla hanzer yaws ne hali varsa görsün banane gercek yüzü ortada hep kendi ön planda fln olmak istio logo fln dion silcene mesajimi editliyip kendinkini koysaydin altinada by cemalakkoo yazsaydin fena mi olurdu ben kiskanmam gurur duyardim iyi hos logo yapiyorsun kendim begeniyorum bende bi yapmak istedim site icin burnumuzdan getirdin
anlayabildin  ;D >:(
anladın  >:( ;D

Çevrimdışı DemoN

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 9851
  • t 0 L Q a ^
    • MSN Messenger - unitedturkey@live.de
    • Profili Görüntüle
    • www.oyunsiteniz.com
DEMON NE YAPIYOSUN !!!
« Yanıtla #13 : 06 Ekim 2007, 17:56:32 »
sizin yapacağınızın işin a-----q emi   cemal  adam açmış bırak bir dahaki turnuvayı yaaprsın  alın turnuvayı başınıza çalın olmuyom lan kayıt iftara az vakit kala bozdunuz sinirlerimi  sokcam turnuvanıza

salla hanzer yaws ne hali varsa görsün banane gercek yüzü ortada hep kendi ön planda fln olmak istio logo fln dion silcene mesajimi editliyip kendinkini koysaydin altinada by cemalakkoo yazsaydin fena mi olurdu ben kiskanmam gurur duyardim iyi hos logo yapiyorsun kendim begeniyorum bende bi yapmak istedim site icin burnumuzdan getirdin
anlayabildin  ;D >:(
anladın  >:( ;D

anladim.