Bak Abicim Efendy ol abin gibi yamuk olma ben discovery kullancak adam deilim bu 1 ikincisi beni siteye sen üye yapdın şifremi deiştirdin olur olmucak küfürler ettin bida küfür etme farkındaysan sana küfür etmiorum küfürü korkaklar eder
Alıntı yapılan: Will Turner - 14 Haziran 2007, 14:32:39Alıntı yapılan: by_seremony - 14 Haziran 2007, 14:31:18Bak Abicim Efendy ol abin gibi yamuk olma ben discovery kullancak adam deilim bu 1 ikincisi beni siteye sen üye yapdın şifremi deiştirdin olur olmucak küfürler ettin bida küfür etme farkındaysan sana küfür etmiorum küfürü korkaklar eder olm sen yalan söylüyon hadi herşeyinin üstüne yemin et sende yemin et görelim
Alıntı yapılan: by_seremony - 14 Haziran 2007, 14:31:18Bak Abicim Efendy ol abin gibi yamuk olma ben discovery kullancak adam deilim bu 1 ikincisi beni siteye sen üye yapdın şifremi deiştirdin olur olmucak küfürler ettin bida küfür etme farkındaysan sana küfür etmiorum küfürü korkaklar eder olm sen yalan söylüyon hadi herşeyinin üstüne yemin et
Alıntı yapılan: Abdullah - 14 Haziran 2007, 14:34:06Alıntı yapılan: Will Turner - 14 Haziran 2007, 14:32:39Alıntı yapılan: by_seremony - 14 Haziran 2007, 14:31:18Bak Abicim Efendy ol abin gibi yamuk olma ben discovery kullancak adam deilim bu 1 ikincisi beni siteye sen üye yapdın şifremi deiştirdin olur olmucak küfürler ettin bida küfür etme farkındaysan sana küfür etmiorum küfürü korkaklar eder olm sen yalan söylüyon hadi herşeyinin üstüne yemin et sende yemin et görelim allah kuran nimet çarpsın ki ben yazmadım ve şifreni değiştirmedim hadi sebnde et seremony
Doğruyu Yanlışı Herkes Ayırt Edebilir Sen Yemin ETsen de Bunları Yapdıkdan sonra pek bi faydası olmaz inancı olmayanlar bunu yapar ama yemin seni tatmin edicekse YEMİN EDERİM