sitede meydan okuma yasak demişsinde biraz açarmasın nası yani meyden okuma ?
Alıntı yapılan: Alikutay - 30 Mayıs 2007, 17:51:51sitede meydan okuma yasak demişsinde biraz açarmasın nası yani meyden okuma ?SENCERU DENEN KENDİNİ BİLMEZ GEREKSİZ ADAMIN YAPTIĞI GİBİ MEYDAN OKUMA YANİ BELKİ SEN GÖRMEMİŞSİNDİR AÖTIĞI TOPİCİ AMA SİLİNMİŞ O YAPMIŞTIMEYDAN OKUMADAN KASTIM FİFADA ÇOK İYİYİM MEYDAN OKUYORUM BÖLE DEİL AYAĞINIZI DENK ALIN VB. KELİMELER KULLANARAK MEYDAN OKUMAK SUÇ
Alıntı yapılan: masumtilki - 30 Mayıs 2007, 18:12:22Alıntı yapılan: Alikutay - 30 Mayıs 2007, 17:51:51sitede meydan okuma yasak demişsinde biraz açarmasın nası yani meyden okuma ?SENCERU DENEN KENDİNİ BİLMEZ GEREKSİZ ADAMIN YAPTIĞI GİBİ MEYDAN OKUMA YANİ BELKİ SEN GÖRMEMİŞSİNDİR AÖTIĞI TOPİCİ AMA SİLİNMİŞ O YAPMIŞTIMEYDAN OKUMADAN KASTIM FİFADA ÇOK İYİYİM MEYDAN OKUYORUM BÖLE DEİL AYAĞINIZI DENK ALIN VB. KELİMELER KULLANARAK MEYDAN OKUMAK SUÇ :)ok saol
Bu kural zaten var
Alıntı yapılan: Bobo2 - 02 Haziran 2007, 09:46:29Bu kural zaten var sen abdullahsın dimi olm bi kerede karşı çıkma lan olabilir yine söylüyor sanen sen görevimi yapacağım yerde bu kural zaten var bu kural senin için yazıldı senin gibi bilipte bilmezler için
Alıntı yapılan: MaTaDor - 02 Haziran 2007, 09:49:57Alıntı yapılan: Bobo2 - 02 Haziran 2007, 09:46:29Bu kural zaten var sen abdullahsın dimi olm bi kerede karşı çıkma lan olabilir yine söylüyor sanen sen görevimi yapacağım yerde bu kural zaten var bu kural senin için yazıldı senin gibi bilipte bilmezler için Evt benim .Sende hıyarlık etmeyip site kurallarını okusan gorusun yazdıgını.
Alıntı yapılan: Bobo2 - 02 Haziran 2007, 09:51:52Alıntı yapılan: MaTaDor - 02 Haziran 2007, 09:49:57Alıntı yapılan: Bobo2 - 02 Haziran 2007, 09:46:29Bu kural zaten var sen abdullahsın dimi olm bi kerede karşı çıkma lan olabilir yine söylüyor sanen sen görevimi yapacağım yerde bu kural zaten var bu kural senin için yazıldı senin gibi bilipte bilmezler için Evt benim .Sende hıyarlık etmeyip site kurallarını okusan gorusun yazdıgını. senin gibi akılsızla tartışmak istemiyorum inan bizim orda olsan seni eşek sudan gelinceye döverdim ben seni admin,üst düzey ve yöneticilere bırakıyom onlar seni ne yapar iyi biliyon