Alıntı yapılan: ugur_ugur - 20 Haziran 2007, 20:09:07evt bekliyoruz ugur senin site katilmicak mi ?
evt bekliyoruz
KLAVUZ ( EKLEDİM HENÜZ KABUL ETMEDİ )NURULLAH ( EKLEDİM HENÜZ O DA AÇMADI )EMRE KARTAL (BUGÜN İÇİNDE YAPARIM )ÇAPKİNO ( EKLEDİM KABUL ETMEDİ )FENERKRAL (BUGUN İÇİNDE YAPARIM)MASUM (EKLEDİM KAUBL ETMEDİ )NİGHY(BUGUN İÇİNDE YAPARIM)CEMAL (BUGUN İÇİNDE YAPARIM)DIEGO (EKLEDİM KABUL ETMEDİ )Eklediklerim bu msjı görürseniz benim msn adresimi biran önce kaydete bilirsiniz[email protected]
Alıntı yapılan: gfb_sero - 20 Haziran 2007, 20:32:55KLAVUZ ( EKLEDİM HENÜZ KABUL ETMEDİ )NURULLAH ( EKLEDİM HENÜZ O DA AÇMADI )EMRE KARTAL (BUGÜN İÇİNDE YAPARIM )ÇAPKİNO ( EKLEDİM KABUL ETMEDİ )FENERKRAL (BUGUN İÇİNDE YAPARIM)MASUM (EKLEDİM KAUBL ETMEDİ )NİGHY(BUGUN İÇİNDE YAPARIM)CEMAL (BUGUN İÇİNDE YAPARIM)DIEGO (EKLEDİM KABUL ETMEDİ )Eklediklerim bu msjı görürseniz benim msn adresimi biran önce kaydete bilirsiniz[email protected] kalan maclarında basarılar dılerım serhat
Diego , Masumtilki ve Capkinho turnuvadan çekildiler . onlara hükmen yazabilirsin
cemal ile yapıcam zaten ayarladımda nurullah kabul etmedi aga
Alıntı yapılan: gfb_sero - 20 Haziran 2007, 20:39:41cemal ile yapıcam zaten ayarladımda nurullah kabul etmedi aga hmm tamam kanka . inşallah tüm maçlarini oynayabilirsin süre dolmadan . seni ilk 5 te görmek istiyorum
Alıntı yapılan: BALLACK - 20 Haziran 2007, 20:41:14Alıntı yapılan: gfb_sero - 20 Haziran 2007, 20:39:41cemal ile yapıcam zaten ayarladımda nurullah kabul etmedi aga hmm tamam kanka . inşallah tüm maçlarini oynayabilirsin süre dolmadan . seni ilk 5 te görmek istiyorum Aga saolda şu nurullaha söleyin de eklesin ya