Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: White Strom - 26 Kasım 2007, 15:41:11Alıntı yapılan: Maniak_Vagrant - 26 Kasım 2007, 15:40:14TAMAM LAN GEL HADE 10 GÜNLÜĞÜNE İMZASINA YAPACAZ...:@İMZADA SANA KÜFÜR DE EDERİM gel hamachideyim ben oyun oynamaya geldim ilk basta bu foruma sonragörew istedim elimden geleni yapiyorum ama senin oyun icin KÜFÜR ETMENIANLAMIS DEQILIM AMA NE ISTERSEN YENDIGIMDE REZIL EDICEM SENI.SENIN YENDINDE TEBRIK EDERIM VE ADAM GIBI SÖZÜMDE DURURUM.AĞLATTIN HA BENİ
Alıntı yapılan: Maniak_Vagrant - 26 Kasım 2007, 15:40:14TAMAM LAN GEL HADE 10 GÜNLÜĞÜNE İMZASINA YAPACAZ...:@İMZADA SANA KÜFÜR DE EDERİM gel hamachideyim ben oyun oynamaya geldim ilk basta bu foruma sonragörew istedim elimden geleni yapiyorum ama senin oyun icin KÜFÜR ETMENIANLAMIS DEQILIM AMA NE ISTERSEN YENDIGIMDE REZIL EDICEM SENI.SENIN YENDINDE TEBRIK EDERIM VE ADAM GIBI SÖZÜMDE DURURUM.
TAMAM LAN GEL HADE 10 GÜNLÜĞÜNE İMZASINA YAPACAZ...:@İMZADA SANA KÜFÜR DE EDERİM
TAMAM LAN KABUL10 GÜN 1 SAAT
alahkasi yok...senin annen ewde yemek wermiorsa ben napim
Alıntı yapılan: White Strom - 26 Kasım 2007, 15:50:36alahkasi yok...senin annen ewde yemek wermiorsa ben napimwermior malesef 10 gündür açım