hamza abi macımızı yapalım mı ?
Alıntı yapılan: kArtAl EmRe - 20 Haziran 2007, 13:18:31hamza abi macımızı yapalım mı ?hamza cekıldı kardesım hukmen yazabılırsın
Alıntı yapılan: sir_safak - 20 Haziran 2007, 13:23:47Alıntı yapılan: kArtAl EmRe - 20 Haziran 2007, 13:18:31hamza abi macımızı yapalım mı ?hamza cekıldı kardesım hukmen yazabılırsınkalan maçlarimi oynamaya karar verdim safak
BÖYLE OLMAZ HAMZAA BENDE ÇEKİLİYORUMMMM ADAMLAR BENLE YAPMIYOLARR 3GÜNDÜR BEKLİYORUMM ADAMLAR YAPICAZ DİOLAR HERSEFERİNDE MAÇIM VAR DİO GİDİOLAR ..BY KLAVUZ BANA EKLETTİRİO SONRA GİDİO BAŞKASIYLA GİRİO NE DİYİM ÇEKİLİYOMM HAMZA KARDEŞŞŞ BÖYLE OLMAZZ ADAMLAR HEVESEİMİN İÇİNE EDİYO ....ÇEKİLİYORUM
Alıntı yapılan: ugur_ugur - 20 Haziran 2007, 17:44:33BÖYLE OLMAZ HAMZAA BENDE ÇEKİLİYORUMMMM ADAMLAR BENLE YAPMIYOLARR 3GÜNDÜR BEKLİYORUMM ADAMLAR YAPICAZ DİOLAR HERSEFERİNDE MAÇIM VAR DİO GİDİOLAR ..BY KLAVUZ BANA EKLETTİRİO SONRA GİDİO BAŞKASIYLA GİRİO NE DİYİM ÇEKİLİYOMM HAMZA KARDEŞŞŞ BÖYLE OLMAZZ ADAMLAR HEVESEİMİN İÇİNE EDİYO ....ÇEKİLİYORUM Uğur ÇekiLme kardeşim o kadar maç yaptın çekiLmek oLmaz iLk 5e girmeyi garantiLedin hemen hemen... Bence çekiLme kardeşim ama yinede sen biLirsin son karar senin çekiLmek istiyosan çekiLebilirsin