Gönderen Konu: FİFA 08 OYNAYANLARDA RESMİ PATCH YÜKLENMELİMİ?(HERKES BAKSINN ÇOK ÖNEMLİ)  (Okunma sayısı 5428 defa)

Çevrimdışı Nightmare

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2709
    • Profili Görüntüle
EVT  YÜKLENMELİ BENCE ÇÜNKÜ DİGER SİTELERDE ÖYLE YÜKLESENİZ NE KAYBEDERSİNİZ ANLAMIYORUM YANİ SİZİ YA 1.42 MB BİŞEY ALT TARAFI SORUN FLN ÇIKARTTIGIDA YOK

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
anketın suresı doldu cogunluk yuklensın dedı konuyu kıtleyın bı ara !!!

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
EVT  YÜKLENMELİ BENCE ÇÜNKÜ DİGER SİTELERDE ÖYLE YÜKLESENİZ NE KAYBEDERSİNİZ ANLAMIYORUM YANİ SİZİ YA 1.42 MB BİŞEY ALT TARAFI SORUN FLN ÇIKARTTIGIDA YOK
bize ne diğer sitelerden ya hem onun kolay bi dönüştürme şkli war öle yaparsanız 2 sitedede sorun olmaz.....
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı HaLiLL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1441
  • Heryerdeyiz!
    • Profili Görüntüle
    • ultrAslan38
BEYLER İSTEYEN YÜKLER İSTEMEYEN YÜKLEMEZ...

MESELA BİRİ YÜKLEDİ BİRİ YÜKLEMEDİ İKİSİ MAÇ YAPAMICAKMI SANKİ ?

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
yapamıcak tabi bağlanılmıo eski köye yeni adet ya nie sorun çıakrııonuz ki başka sitelerde ölemiş napalım başka siteleri !
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı HaLiLL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1441
  • Heryerdeyiz!
    • Profili Görüntüle
    • ultrAslan38
BENCEDE

O ZAMAN SİTENİN DUYURULARINA HAMZA AÇ NE DİYOSAN

YÜKLEMESİN BU SİTEDEKİ LER DE ;)

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
herkes yuklerse sorun kalmaz fıfacıların yarısında yuklu yama onlar sılecegıne sız yukleyın nıye bukadar uzatıyosunuzkı bu konuyu ?

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle

ya ben ahmadan başka biriyle maç yaparken her defasında onalrın yükelmesini mi beklicem !!!
herkes yuklerse sorun kalmaz fıfacıların yarısında yuklu yama onlar sılecegıne sız yukleyın nıye bukadar uzatıyosunuzkı bu konuyu ?

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
yaması olanı ekle hamana sende  ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Bir tarafta yama var ve diğerinde yoksa bağlanti sağlanamiyor malesef . Bana kalırsa herkese tek tek yama yükletmek yerine yama yükleyenler Reset Squads Fonksiyonunu kullansinlar , işe yaramazsa oyunu silip kurabilirler . Şimdiden söyliyeyim , herhangi bir turnuvada oyununda yama yüklü birisiyle eşleşirsem Kendi oyunuma kesinlikle yama yüklemem . rakibim Yamasini silmezse de hükmen yazarim

BEYLER İSTEYEN YÜKLER İSTEMEYEN YÜKLEMEZ...

MESELA BİRİ YÜKLEDİ BİRİ YÜKLEMEDİ İKİSİ MAÇ YAPAMICAKMI SANKİ ?

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
anket neden acıldı hamza ? sende yama olsaydı bu sefer tam tersını demezmıydın

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
anket neden acıldı hamza ? sende yama olsaydı bu sefer tam tersını demezmıydın

Anketi ben açmadim . Her zamanda çoğunluğa uyacağiz diye bir şey yok . Biraz mantıklı düşünelim lütfen. Herkese teker teker yama yükletmek kolay olmuyor gerçekten . Geçen hafta bi turnuvadaki rakibimde resmi patch vardi . Bu yüzden oyuna giremedik . Bende yamayi yükleyeyim dedim sonra nasil olsa silerim diye . Yamayi yükledim ve maçimizi oynadik . Ardindan bi türlü silemedim yamayi . Oyunu silip yeniden yükleyecektim ama Cd lerde elimde olmadiği için yaklaşik 5-6 gün kimseyle maç oynayamadim . Turnuvalarimizda Resmi yamayi zorunlu tutarsak da benzeri sorunlar mutlaka yaşanacaktir . Zaten Resmi patchinde fazla işe yaradiği yok . bi kaç takıma bir kaç oyuncu eklemişler . bazi siteler zorunlu tuttu diye bizde zorunlu tutacağiz diye bir kuralda bulunmuyor