attığın msjların 4/3 ü kopyala yapıştır sen ne ötüyon
Kardeşim...Ben ne Yaptım Ya Olmaz Olsun Böyle Şey ya...Ben Şimdi Bazı Üst DSüzey T.Yetkililerini Söylicem Ama Söylemem...Alıyorsunuzda alın...Hamza Abi Bizi Güvenmiyorsan Al Üyeliğimide Sil....
Alıntı yapılan: ByKiLaVuZ - 21 Haziran 2007, 13:47:35Kardeşim...Ben ne Yaptım Ya Olmaz Olsun Böyle Şey ya...Ben Şimdi Bazı Üst DSüzey T.Yetkililerini Söylicem Ama Söylemem...Alıyorsunuzda alın...Hamza Abi Bizi Güvenmiyorsan Al Üyeliğimide Sil....kimden bahsediyosun
Yapilan değişiklikler : AYNİ ŞEKİLDE BYKLAVUZ DA SON GÜNLERDE SİTEMİZDE YETERİNCE AKTİF OLAMASA BİLE GÖREVİNİ YERİNE GETİRMEYE ÇALİŞTİĞİ İÇİN TURNUVA YETKİLİSİ RÜTBESİ ELİNDEN ALİNMAMİŞTİR
Alıntı yapılan: MaTaDor - 21 Haziran 2007, 10:13:12Alıntı yapılan: devil - 21 Haziran 2007, 09:57:18Kardeşim gerçekten hamza'ya yardım etmek istemiş oLabiLirsin ama senin açman gerekmezdi bu konuyu çünkü bu konu yöneticilerin adminlerin işi ayrıca mert ve BARUT son günlerde görevlerini yerine getirdiklerini düşünüyorum dedim be nayzımda devil kardeşim hamza düzenler diye....yanlışlarımıson günlerde siteler arasi turnuva ile ilgilenmekten bir türlü buraya bakma fırsatim olmamişti gerçekten . ilgilendiğin için teşekkür ediyorum cemil. rütbeleri elinden alınan yetkililerde ufak bir değişikliğe gideceğim birazdan . Örneğin Mert 961 ve Klavuz son günlerdeki gayretleriyle görevlerini tam olarak yerine getiremeseler bile rütbelerinin ellerinden alınmasini hak etmediler bana kalırsa . onun dişinda yapacağim değişiklikleri yeni mesaj halinde birazdan duyuracağim
Alıntı yapılan: devil - 21 Haziran 2007, 09:57:18Kardeşim gerçekten hamza'ya yardım etmek istemiş oLabiLirsin ama senin açman gerekmezdi bu konuyu çünkü bu konu yöneticilerin adminlerin işi ayrıca mert ve BARUT son günlerde görevlerini yerine getirdiklerini düşünüyorum dedim be nayzımda devil kardeşim hamza düzenler diye....yanlışlarımı
Kardeşim gerçekten hamza'ya yardım etmek istemiş oLabiLirsin ama senin açman gerekmezdi bu konuyu çünkü bu konu yöneticilerin adminlerin işi ayrıca mert ve BARUT son günlerde görevlerini yerine getirdiklerini düşünüyorum