Alıntı yapılan: champ1on - 12 Haziran 2007, 19:26:05abi benim tiyatrom var bu hafta ben fazla aktif olamicam nolucak benim işim ;Daga öle sorumu olur 24 saat tiyatro mu yapıyon..yapcağın şey en fazla 1-2 saat prova.
abi benim tiyatrom var bu hafta ben fazla aktif olamicam nolucak benim işim
hamza xsideboyun[ayberk in] oks sınawı olduu için fazla giremio ondan alma modluğunu
hamza bana da bi yetki versen olmaz mi ?? sitede cok aktifim ve yeterince msj sayim var...ama yinede sen bilirsin....
mert kardeşim ben şimdi maça giriyorum . maçtan sonra seni yeni msnime ekleyeceğim . bu konu hakkında mutlaka konuşalim seninle oke. saat kaça kadar buralardasin bu gece
Alıntı yapılan: BALLACK - 12 Haziran 2007, 20:32:52mert kardeşim ben şimdi maça giriyorum . maçtan sonra seni yeni msnime ekleyeceğim . bu konu hakkında mutlaka konuşalim seninle oke. saat kaça kadar buralardasin bu gece wala sen bilirsin ç.içi oldum şuan msn de sen ekle ben burdayım beklerim seni
Alıntı yapılan: mert961 - 12 Haziran 2007, 21:33:34Alıntı yapılan: BALLACK - 12 Haziran 2007, 20:32:52mert kardeşim ben şimdi maça giriyorum . maçtan sonra seni yeni msnime ekleyeceğim . bu konu hakkında mutlaka konuşalim seninle oke. saat kaça kadar buralardasin bu gece wala sen bilirsin ç.içi oldum şuan msn de sen ekle ben burdayım beklerim seni HADİ HAMZA UYKUM GELDİ SABAHTAN BERİ BİLG BAŞINDAYIM BAŞIM DÖNÜO ARTIK