199x yılında bjk stadına çıktıkları pankart olan imzası hakkında şunu dedimo imza ne öyle şimdi o pankartla çıksanız ceza yersiniz dedimarkadaş burda fanatizm algılamış ortamı gerici bişeyler yazdıdüzenledim(gocunduğu mesaj dahil) ama adam ortamı germekte ısrar ediyo
beyler lıncoln kesın gs de 2 gun snra ıstanbula gelıyor
Alıntı yapılan: rdgnblt - 17 Haziran 2007, 23:26:16199x yılında bjk stadına çıktıkları pankart olan imzası hakkında şunu dedimo imza ne öyle şimdi o pankartla çıksanız ceza yersiniz dedimarkadaş burda fanatizm algılamış ortamı gerici bişeyler yazdıdüzenledim(gocunduğu mesaj dahil) ama adam ortamı germekte ısrar ediyo ben sadece senin dediğini demiyom zekan biraz daha fazla olsaydı yazdıklarımı okurdun.. ben size her türlü fedakarlığı yapıyom linderoht gs de hiç kızmadan hayırlı olsun diyom..lincloln gs de adam akıllı mesaj yazıyom ama bazı fanatizmciler yok o öle yok bu böle senin imzzana bak bunu birisi görce ceza bile verir ne olm bu
Alıntı yapılan: MaTaDor - 18 Haziran 2007, 08:50:25Alıntı yapılan: rdgnblt - 17 Haziran 2007, 23:26:16199x yılında bjk stadına çıktıkları pankart olan imzası hakkında şunu dedimo imza ne öyle şimdi o pankartla çıksanız ceza yersiniz dedimarkadaş burda fanatizm algılamış ortamı gerici bişeyler yazdıdüzenledim(gocunduğu mesaj dahil) ama adam ortamı germekte ısrar ediyo ben sadece senin dediğini demiyom zekan biraz daha fazla olsaydı yazdıklarımı okurdun.. ben size her türlü fedakarlığı yapıyom linderoht gs de hiç kızmadan hayırlı olsun diyom..lincloln gs de adam akıllı mesaj yazıyom ama bazı fanatizmciler yok o öle yok bu böle senin imzzana bak bunu birisi görce ceza bile verir ne olm bu ya kardeş sana ceza verirler demedim gene yanlış anlamışsın o eskiden tribünlere yazılan şeyler (örnek senin imzandaki pankart) şimdi yazılsa bi takım maça böyle bi şekilde çıksa ceza alır dedim ne var bunda ben de sizin transferlerinizi tebrik ediyom nolmuş
sakin :D:D: