Alıntı yapılan: masumtilki - 25 Mayıs 2007, 12:34:33Alıntı yapılan: korsan06 - 25 Mayıs 2007, 12:30:15Alıntı yapılan: masumtilki - 25 Mayıs 2007, 12:28:25Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 25 Mayıs 2007, 10:17:26 KORSAN DAN CIKMAMISMIYDI LA ILK FIKIRHAYIR KARDEŞİM TAMAMEN KENDİM BULDUM BEN BU FİKRİ KİMSEDEN YARDIM ALMADIM HİÇBİ SİTEDEN ALINTI YAPMADIM. TAMAMEN BENİM FİKRİM.MADE İN MASUMTİLKİtesadüfe bak bende gitmeden 1-2 gün önce hamza abiye demiştim partner li ffc yapalım diye o da ok demişti ama ben gittim oda gittiği için açamamıştık BEN HİÇ BİLMİYOM ÖYLE BİŞEY DEDİĞİNİ AMA BEN SENDEN ÖNCE DAVRANMIŞIM BOŞVER ÖNEMLİ DEĞİL
Alıntı yapılan: korsan06 - 25 Mayıs 2007, 12:30:15Alıntı yapılan: masumtilki - 25 Mayıs 2007, 12:28:25Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 25 Mayıs 2007, 10:17:26 KORSAN DAN CIKMAMISMIYDI LA ILK FIKIRHAYIR KARDEŞİM TAMAMEN KENDİM BULDUM BEN BU FİKRİ KİMSEDEN YARDIM ALMADIM HİÇBİ SİTEDEN ALINTI YAPMADIM. TAMAMEN BENİM FİKRİM.MADE İN MASUMTİLKİtesadüfe bak bende gitmeden 1-2 gün önce hamza abiye demiştim partner li ffc yapalım diye o da ok demişti ama ben gittim oda gittiği için açamamıştık BEN HİÇ BİLMİYOM ÖYLE BİŞEY DEDİĞİNİ AMA BEN SENDEN ÖNCE DAVRANMIŞIM
Alıntı yapılan: masumtilki - 25 Mayıs 2007, 12:28:25Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 25 Mayıs 2007, 10:17:26 KORSAN DAN CIKMAMISMIYDI LA ILK FIKIRHAYIR KARDEŞİM TAMAMEN KENDİM BULDUM BEN BU FİKRİ KİMSEDEN YARDIM ALMADIM HİÇBİ SİTEDEN ALINTI YAPMADIM. TAMAMEN BENİM FİKRİM.MADE İN MASUMTİLKİtesadüfe bak bende gitmeden 1-2 gün önce hamza abiye demiştim partner li ffc yapalım diye o da ok demişti ama ben gittim oda gittiği için açamamıştık
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 25 Mayıs 2007, 10:17:26 KORSAN DAN CIKMAMISMIYDI LA ILK FIKIRHAYIR KARDEŞİM TAMAMEN KENDİM BULDUM BEN BU FİKRİ KİMSEDEN YARDIM ALMADIM HİÇBİ SİTEDEN ALINTI YAPMADIM. TAMAMEN BENİM FİKRİM.MADE İN MASUMTİLKİ
KORSAN DAN CIKMAMISMIYDI LA ILK FIKIR
MERHABA BEYLER OYUNSİTENİZDE YENİ BİR TURNUVA DAHA. PFFCYANİ PARTNERLİ FFC.ADINDANDA ANLAŞILACAĞI GİBİ BU TURNUVAMIZ PARTNER CUPIN FFC HALİDİR..HEPİNİZE BU YENİ TURNUVAMIZDA BOL EĞLENCELER DİLERİM.DESİGNED BY MASUMTİLKİ--------> MASUMTİLKİ KARDEŞİNİZDEN YENİ BİR FİKİR OYUNSİTENİZE YENİ BİR HİZMET...
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: masumtilki - 24 Mayıs 2007, 20:39:46MERHABA BEYLER OYUNSİTENİZDE YENİ BİR TURNUVA DAHA. PFFCYANİ PARTNERLİ FFC.ADINDANDA ANLAŞILACAĞI GİBİ BU TURNUVAMIZ PARTNER CUPIN FFC HALİDİR..HEPİNİZE BU YENİ TURNUVAMIZDA BOL EĞLENCELER DİLERİM.DESİGNED BY MASUMTİLKİ--------> MASUMTİLKİ KARDEŞİNİZDEN YENİ BİR FİKİR OYUNSİTENİZE YENİ BİR HİZMET...çok güzel düşünmüşsün tilki . bu formatta fast futbol cup turnuvasi düzenlemeyi geçen gün korsan ile msnde konuşmuştuk ama turnuvamızı hayata geçirememiştik . alt bölümü dün sen açmişsin sanirim . teşekkür ederiz yeni Partnerli ffc turnuvalarimiz hepimize hayırlı olsun