Alıntı yapılan: BALLACK - 24 Ağustos 2007, 21:15:54Alıntı yapılan: kArtAl EmRe - 24 Ağustos 2007, 14:48:36 Arkadaşlar sitede cok harika anlarım gecti ancak bu sene OKS ye gireceğim icin sınava hazırlanmam gerek dolayısıyla 1 sene boyunca sitede pek olamayacağım.. Sizleri cok seviyorum, kendinize cok iyi bakın.. Hamza abi istersen yetkimi alabilirsin.Bu sene senin için çok önemli emre . umarim hak ettiğin bir yeri kazanirsin . sana sınavda başarilar diliyorum . rütbeni bu süre zarfinda elinden almayacağim .ara sıra bakarsin zaten internete . kafani 1 sene boyunca derslerden kaldirmazsanda bu senin için verimli olmaz unutma tabi benim gibi bütün gün pc veya internet basındada geçirme
Alıntı yapılan: kArtAl EmRe - 24 Ağustos 2007, 14:48:36 Arkadaşlar sitede cok harika anlarım gecti ancak bu sene OKS ye gireceğim icin sınava hazırlanmam gerek dolayısıyla 1 sene boyunca sitede pek olamayacağım.. Sizleri cok seviyorum, kendinize cok iyi bakın.. Hamza abi istersen yetkimi alabilirsin.Bu sene senin için çok önemli emre . umarim hak ettiğin bir yeri kazanirsin . sana sınavda başarilar diliyorum . rütbeni bu süre zarfinda elinden almayacağim .ara sıra bakarsin zaten internete . kafani 1 sene boyunca derslerden kaldirmazsanda bu senin için verimli olmaz unutma
Arkadaşlar sitede cok harika anlarım gecti ancak bu sene OKS ye gireceğim icin sınava hazırlanmam gerek dolayısıyla 1 sene boyunca sitede pek olamayacağım.. Sizleri cok seviyorum, kendinize cok iyi bakın.. Hamza abi istersen yetkimi alabilirsin.
bende bu sene ders çalışmaya başlıom
Alıntı yapılan: HaLiLL - 24 Ağustos 2007, 18:20:21başarılar emre ve diğerleriben OKS e gireceğim de wallla didimqi bağzı sitelere giremeyecem didim oks nedeni ile sonrahergun nettedim iyi bi yeri kazanamadık işte bana diğerleri mi dion halil
başarılar emre ve diğerleriben OKS e gireceğim de wallla didimqi bağzı sitelere giremeyecem didim oks nedeni ile sonrahergun nettedim iyi bi yeri kazanamadık işte
Alıntı yapılan: El_NiNo - 24 Ağustos 2007, 19:57:22Alıntı yapılan: HaLiLL - 24 Ağustos 2007, 18:20:21başarılar emre ve diğerleriben OKS e gireceğim de wallla didimqi bağzı sitelere giremeyecem didim oks nedeni ile sonrahergun nettedim iyi bi yeri kazanamadık işte bana diğerleri mi dion halil la get işine abooovv emre ve diğer leri işte anladısan senin girdiğini bilmiodum diğer kişiler