Osc Çizik Üye
diğer ligleride aç artık abi beckhama türkiye ligini metehana da ispanya ligini ver
Alıntı yapılan: nadir - 09 Aralık 2006, 16:45:52 diğer ligleride aç artık abi beckhama türkiye ligini metehana da ispanya ligini vermetehan puan durumu hazirlamasini bilmiyor nadir . metahanin yaninda capslock nickli arkadaşimiz yardımcı olacak . ve ikisine fransa ligini vereceğim . beckham ise ispanya ligini yönetecek
Alıntı yapılan: Hamza - 09 Aralık 2006, 16:48:12Alıntı yapılan: nadir - 09 Aralık 2006, 16:45:52 diğer ligleride aç artık abi beckhama türkiye ligini metehana da ispanya ligini vermetehan puan durumu hazirlamasini bilmiyor nadir . metahanin yaninda capslock nickli arkadaşimiz yardımcı olacak . ve ikisine fransa ligini vereceğim . beckham ise ispanya ligini yönetecek HAMZA ABİ METEHAN İSTEMİYOMUŞ FRANSAYI METEHAN DA İSPANYAYI İSTİYOMUŞ beckham ile metehan yönetir ikisi işte
Alıntı yapılan: nadir - 09 Aralık 2006, 16:49:39Alıntı yapılan: Hamza - 09 Aralık 2006, 16:48:12Alıntı yapılan: nadir - 09 Aralık 2006, 16:45:52 diğer ligleride aç artık abi beckhama türkiye ligini metehana da ispanya ligini vermetehan puan durumu hazirlamasini bilmiyor nadir . metahanin yaninda capslock nickli arkadaşimiz yardımcı olacak . ve ikisine fransa ligini vereceğim . beckham ise ispanya ligini yönetecek HAMZA ABİ METEHAN İSTEMİYOMUŞ FRANSAYI METEHAN DA İSPANYAYI İSTİYOMUŞ beckham ile metehan yönetir ikisi işte tamam o zaman nadir . beckham ile mete ispanya ligini düzenlesinler . capslock a fransa ligi için başka bir yardımcı bulalim . mete buradaysa ispanya ligini açiorm
bir türkiye ligini açmadın ya aç sen ben herşeyini yapayım sonra da cmylmzz veya gfb_sero ile birlikte yönetiriz ikimiz olmaz mı
Alıntı yapılan: nadir - 09 Aralık 2006, 16:55:02bir türkiye ligini açmadın ya aç sen ben herşeyini yapayım sonra da cmylmzz veya gfb_sero ile birlikte yönetiriz ikimiz olmaz mı tamam nadir TSL yi açiyorum birazdan . sen teknik kurallari, takımlar & msn adreslerini , hamachi ağini ve TSL fikstürü ile skor tahmin bölünü hazirlarsin . yanina yardımcı olarak gelecek olan ise puan durumunu ve haftanın yorumunu hazirlar . tamam ?