Nightmare 6 - 2 Behramtebrikler 6 golde aynıydı eleştiri falan yapmayacam ama futbol çirkinleşince futbolluktan çıkıyor malesef. sözün özü arada şut çekmek gerek. herşey yandan dalıp kişisel beceri değildir :]tebrikler yinede
B GRUBUNUN TÜM KATILIMCILARINI TEBRİK EDİYORUM. KIRAN KIRANA MÜCADELELER OLMUŞ PUANLARDA BİRBİRİNE ÇOK ÇOK YAKIN
Alıntı yapılan: masumtilki - 26 Mayıs 2007, 17:32:38B GRUBUNUN TÜM KATILIMCILARINI TEBRİK EDİYORUM. KIRAN KIRANA MÜCADELELER OLMUŞ PUANLARDA BİRBİRİNE ÇOK ÇOK YAKIN Saol kardeşim bende son maçta zar zor çıktım yani
Alıntı yapılan: Nightmare - 26 Mayıs 2007, 17:33:39Alıntı yapılan: masumtilki - 26 Mayıs 2007, 17:32:38B GRUBUNUN TÜM KATILIMCILARINI TEBRİK EDİYORUM. KIRAN KIRANA MÜCADELELER OLMUŞ PUANLARDA BİRBİRİNE ÇOK ÇOK YAKIN Saol kardeşim bende son maçta zar zor çıktım yani BENDE ŞAŞIRDIM O KÖTÜ SONUÇLARI ALMANA
Alıntı yapılan: masumtilki - 26 Mayıs 2007, 17:36:33Alıntı yapılan: Nightmare - 26 Mayıs 2007, 17:33:39Alıntı yapılan: masumtilki - 26 Mayıs 2007, 17:32:38B GRUBUNUN TÜM KATILIMCILARINI TEBRİK EDİYORUM. KIRAN KIRANA MÜCADELELER OLMUŞ PUANLARDA BİRBİRİNE ÇOK ÇOK YAKIN Saol kardeşim bende son maçta zar zor çıktım yani BENDE ŞAŞIRDIM O KÖTÜ SONUÇLARI ALMANAŞansızdım ve Beceriksizdim Ama rakiplerde kötü deildi
Niqht : 6 Behram : 2Biraz Geçte Olsa Kendime Geldim...