Alıntı yapılan: BALLACK - 13 Ekim 2007, 20:10:42 ben sana demiştim kanka cünüp cünüp maça çıkma diye Alıntı yapılan: izmirli2 - 13 Ekim 2007, 20:09:16 08 çıktığından beri oynadığım en ii maçalrdan biri idi .İki taraftada gsl atakalr vardır nefis bir maçtı gerçektende elime gln imkanları kaçırdım penaltıya gitti maç ordada yapacağım bişi yok cenabetlik yüzünden gitti .Ama gsl bir maçta heycandan tuwaletim geldi tbr hazma evet gerçekten mükemmel bir oyundu . ikimizde kazanmak için çok büyük bir çaba gösterdik . Tekrardan ellerine sağlik kardeşim ewt olsun maksat şamata
ben sana demiştim kanka cünüp cünüp maça çıkma diye Alıntı yapılan: izmirli2 - 13 Ekim 2007, 20:09:16 08 çıktığından beri oynadığım en ii maçalrdan biri idi .İki taraftada gsl atakalr vardır nefis bir maçtı gerçektende elime gln imkanları kaçırdım penaltıya gitti maç ordada yapacağım bişi yok cenabetlik yüzünden gitti .Ama gsl bir maçta heycandan tuwaletim geldi tbr hazma evet gerçekten mükemmel bir oyundu . ikimizde kazanmak için çok büyük bir çaba gösterdik . Tekrardan ellerine sağlik kardeşim
08 çıktığından beri oynadığım en ii maçalrdan biri idi .İki taraftada gsl atakalr vardır nefis bir maçtı gerçektende elime gln imkanları kaçırdım penaltıya gitti maç ordada yapacağım bişi yok cenabetlik yüzünden gitti .Ama gsl bir maçta heycandan tuwaletim geldi tbr hazma
8 DE 8 Oldu bu arada
Alıntı yapılan: BALLACK - 13 Ekim 2007, 20:12:438 DE 8 Oldu bu arada havamı atıyon lean
Alıntı yapılan: BALLACK - 13 Ekim 2007, 20:12:438 DE 8 Oldu bu arada başarılarının devamsızlıgını dilerim şaka bi yana benim frikiklere döndürdün işi lean
9 9da biraz zor olucak ama gölrüceksin nese biz kaan la girioruz bye
Alıntı yapılan: izmirli2 - 13 Ekim 2007, 20:15:339 9da biraz zor olucak ama gölrüceksin nese biz kaan la girioruz bye Görecez aga Başarilar size . maç bitince titret msnden
Alıntı yapılan: BALLACK - 13 Ekim 2007, 20:16:59Alıntı yapılan: izmirli2 - 13 Ekim 2007, 20:15:339 9da biraz zor olucak ama gölrüceksin nese biz kaan la girioruz bye Görecez aga Başarilar size . maç bitince titret msnden ok bitti msne geliom